Slavna manekenka ponovo sama: Adrijana Lima raskinula sa dečkom

Kurir 24.01.2019 12:04
Slavna manekenka ponovo sama: Adrijana Lima raskinula sa dečkom


A osim što je raskinula sa dečkom, u novembru prošle godine Adrijana je napustila i modnu kuću Viktorijas sikret nakon 19 odrađenih revija, što je za sada čini najdugovečnijim "anđelomNakon godinu i po dana veze, ona i turski pisac i guru za samopomoć Metin Hara odlučili su da prekinu, kako prenosi tabloid Pipl. Lima i Hara upoznali su se u julu 2017. godine, što je Metin zabiležio i na svom Instagramu uz opis: "Srećan sam što sam upoznao ovakvu skromnu dušu. Planiramo inspirativne projekte. Ostanite divlji, ostanite slobodni." 

A samo mesec dana nakon upoznavanja počeli su da se zabavljaju, pa su snimljeni kao se ljube na jahti u Turskoj i od tada je izgledalo kao da im u vezi cvetaju ruže. Adrijana je svog novog dečka upoznala sa svojom decom koju je dobila u braku sa srpskim košarkašem Markom Jarićem, a par je često na društvenim mrežama objavljivao romantične zajedničke fotke, no poslednju je objavio Metin još u oktobru prošle godine, što je već moglo ukazivati na to da planiraju raskid.

A osim što je raskinula sa dečkom, u novembru prošle godine Adrijana je napustila i modnu kuću Viktorijas sikret nakon 19 odrađenih revija, što je za sada čini najdugovečnijim "anđelom".

  


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak