Kris Braun uhapšen u Parizu, optužen za silovanje

Telegraf 22.01.2019 13:54
Kris Braun uhapšen u Parizu, optužen za silovanje


Kris Braun 2009. godine pretukao je tadašnju devojku Rijanu, u martu 2018. uslikan je kako u Majamiju davi jednu devojku, a sada je uhapšen zbog navodnog silovanjaKris Braun (29) i još dvoje ljudi u pritvoru su u Parizu nakon što je jedna devojka prijavila silovanje!

Jedan policajac zvanično je rekao da je u pitanju Kris Braun, te da su sa njim još dve osobe, a da je razlog prijava jedne žene zbog silovanja.

Kako je rečeno, prijava je podneta u 17. okrugu u severozapadnom delu Pariza, a jedan od dvojice muškaraca koji su uhapšeni jeste i telohranitelj slavnog repera.

Kris Braun uhapšen je u ponedeljak, 21. januara, a danas, u utorak, trebalo bi da se razmotri žalba koja je uložena.

Kako je objavljeno, u pitanju je devojka od 24 godine, a silovanje se navodno dogodilo u hotelskoj sobi.

Francusko izdanje magazina "Closer" objavilo je da je devojka optužila Brauna za silovanje navodno u "Mandarin Oriental" hotelu.

Kako je rekla, Brauna je upoznala u noćnom klubu "Le Crysal", te da se potom uputila u njegov hotel sa još jednom ženom i, ukupno, tri muškarca. Navodna žrtva rekla je da ju je Kris Braun pozvao u hotel i da ju je napao onda kada su ostavljeni sami.

Kako prenosi pomenuti medij, devojka je za zlostavljanje optužila i Krisovog telohranitelja, kao i prijatelja.

Podsetimo, Kris je u julu 2018. uhapšen nakon koncerta koji je imao na Floridi. Pevač je tada uhapšen po nalogu izdatom 2017. godine na Palm Biču na Floridi, ali nije bilo poznato zbog čega.

Ono što se znalo jeste da je Kris pušten nakon plaćene kaucije od 2.000 američkih dolara.

Kris Braun 2009. godine pretukao je tadašnju devojku Rijanu, a na sudu se izvukao i prošao sa svega pet godina uslovne kazne i šest meseci društveno-korisnog rada.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak