Kći Majkl Džeksona nije dobro: Paris Džekson potražila pomoć

Mondo 19.01.2019 12:29
Kći Majkl Džeksona nije dobro: Paris Džekson potražila pomoć


Paris Džekson opet u problemima zbog mentalnog zdravljaĆerka pokojnog pevača Majkla Džekson, Paris Džekson (20), prijavila se navodno sama na rehabilitaciju nakon dugogodišnje borbe kad je mentalno zdravlje u pitanju.

"Paris je odlučila da joj je potrebno neko vreme da dođe k sebi i da stavi na prvo mesto njeno fizičko i emotivno zdravlje. Prijavila se u centar za rehabilitaciju kako bi delotvorno sprovela svoj plan ka oporavku", rekao je neimenovani izvor za "ET".

Ona je 2017. godine priznala da je pokušala da se ubije kad je imala svega 15 godina zbog anskioznosti i depresije.

"Mrzela sam sebe i imala nisko samopouzdanje. Mislila sam da ne mogu da uradim ništa kako treba i da nisam dovoljno vredna da bih živela", rekla je Paris tada u intervjuu za magauin "Rolling Stone", gde je priznala i da je radila stvari koje deca u njenim godinama ne bi trebalo, kao i da je živela okružena "starijim ljudima koji su radili mnogo lude stvari".

Tom prilikom je istakla i da smatra da je njen otac ubijen, a kasnije je punila naslovne strane tabloida zbog veze sa manekenkom i glumicom Karom Delevinj.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak