Klasične i idu uz sve: 4 boje u kojima ćete zimi izgledati elegantno!

Stil magazin 14.01.2019 15:43
Klasične i idu uz sve: 4 boje u kojima ćete zimi izgledati elegantno!


Kupujete li svake zime određene nijanse odeće? Možda već instinktivno nosite bezvremene zimske boje, a ako ne, nije kasno da upotpunite ormar kojim takvim komadomJesen povezujemo sa zemljanim tonovima i dominiraju zagasite boje u kombinaciji sa jakim nijansama žute i zelene boje. Kad je zima u pitanju neki od tih trendova se nastavljaju - zimu ne povezujemo samo s hladnim tonovima. Ima i toplih, a to pokazuju i 4 boje koje su svake godine najelegantnije.

 

Bordo / boja vina

Ova boja garantuje luksuzan izgled koji je uvek dobar izbor za svakodnevne prilike zimi, ali i za proslave. To je boja koja je u isto vreme i topla i dramatična, ali i elegantna i zavodljiva. Možemo reći da je jedna od bezvremenskih vladarki tokom zime. Jednostavno ju je kombinovati jer se slaže s većinom drugih boja pa ćete tako imati mnogo prostora za kreativnost.


Siva boja 

Siva se smestila između dve "ne boje", crne i bele, pogotovo u zimskim danima. Neutralna je i klasična, a svetlije nijanse će nas i "rasvetliti". Siva boja će se lako složiti sa svakim komadom iz garderobe za hladnu sezonu i savršeno nadopuniti zimsku paletu boja i uzoraka.


Boja tamne čokolade 

Kod odeće ove boje ključno je da pronađete što tamniju nijansnu, a ako vam i ostatak kombinacije bude u sličnim tonovima, dobićete potupuno izbalansirani zimski izgled. Ova boja lepo i toplo izgleda ako se kombinuje i sa svetlijim nijansama poput boje karamele i kikirikija.


Boja senfa 

Ovu nijansu možemo nazvati hrabrom. Odlična je za osvežavanje sivila koje  vlada napolju, ali i našeg stajlinga u zimskim mesecima. Iako izgleda kao neobičan izbor, ova boja će transformisati svaku odevnu kombinaciju. Zbog svoje specifične nijanse zimskim danima dodaje dašak jeseni...

 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak