Milena Ivanović: Nacrtali su metu meni i Bogdanu

Blic 14.01.2019 12:21
Milena Ivanović: Nacrtali su metu meni i Bogdanu


Zgrožena sam, ali nisam iznenađena jer dolazi od osobe koja je već pokazala da mu ništa nije sveto, od osobe koja je javno pozivala na silovanje predsednice vladeBojim se za bezbednost, moju i Bogdanovu, jer mi se ovako crta meta i pozivaju njegovi istomišljenici na linč. Ne znam da li je to samo njegov stav, ili saveza kojem pripada.

Ovako je danas, u izjavi za "Novosti", reagovala Milena Ivanović, udovica pokojnog Olivera, koju je preko "Tvitera" na skandalozan način napao i izvređao jedan od vođa Saveza za Srbiju Željko Veselinović.

Status na Tviteru kojije objavio, pa obrisao Željko Veselinović Foto: Twitter
Status na Tviteru kojije objavio, pa obrisao Željko Veselinović

Veselinović je na "Tviteru" objavio da Oliveru "pored ovakve žene" neprijatelj nije potreban, dodajući da je, kako je naveo, "žena đavo, ona koja nakon ubistva muža đuska po beogradskim klubovima i ne dođe na godišnji parastos".

Reagovao je i član Predsedništva SNS i ministar u Vladi Srbije Nebojša Stefanović:

- Skandalozna izjava jednog od lidera SzS, koji brutalno vređa Milenu Ivanović, predstavlja nastavak Đilasove, Jeremićeve i Obradovićeve politike nasilja nad ženama. Posle poziva na silovanje Ane Brnabić, sada je njegova meta supruga pokojnog Olivera Ivanovića, koju Veselinović naziva đavolom, satanizuje je u svakom smislu i širenjem ovakve patološke mržnje ugrožava njenu bezbednost.

Ministar je istakao da je posebno neverovatno da ovakvu neljudskost, mržnju i nasilje prema supruzi pokojnog Olivera Ivanovića ispoljava samo tri dana pre godišnjice njegovog ubistva.

- Ovakvo ponašanje demaskira lažnu brigu za Olivera Ivanovića, koju usiljeno propagiraju Đilas, Jeremić i Obradović. Oni pokazuju da im je, u stvari, stalo samo do fotelja, a da se u toj borbi neće libiti ni od najvulgarnijih uvreda, mržnje i nasilja - naglasio je Stefanović.

Ana Brnabić: Vređanje žena da unesu u program

Premijerka Srbije Ana Brnabić prokomentarisala je uvrede koje je na račun Milene Ivanović, supruge ubijenog Olivera Ivanovića, izrekao Željko Veselinović uz opasku da bi ta politička grupacija trebalo da u svoj program unese - vređanje žena.

- Talibani iz Savez za Srbiju hitno da unesu vređanje žena u svoj program, tik uz vojne kampove za decu i druge stvari koje svakako znače drugačiju Srbiju: zemlju u kojoj "nepodobne" žene prevaspitavaju Afroamerikanci i u kojoj se udovice sahranjuju sa muževima. Vizionarski, zar ne?", napisala je Brnabić na svom Tviter nalogu.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak