Dnevni horoskop za 13.01.2019.

Mondo 13.01.2019 11:32
Dnevni horoskop za 13.01.2019.
Ovan

Danas imate višak energije. Ipak, dosta ste usmereni na sebe, pa ne zapostavljajte previše mišljenje ljudi koji Vam mogu biti od pomoći. Fokusirajte se na posao.

Bik

Budite vredni. Danas je odličan dan za započinjanje nekih aktivnosti. Ne prejedajte se, budite umereni u svemu.

Blizanci

Ne opterećujte se previše poslom. Posvetite se više sebi i privatnom životu. Moguć je povratak neke osobe iz prošlosti. Veoma ste strastveni.

Rak

Veoma ste napeti zbog novčane situacije i sve ide jako polako. Morate da se potrudite malo više na poslu. Nervozni ste zbog iznenadnih troškova. 

Lav

Ne ulazite u rasprave sa bliskim osobama. Danas bi Vam prijalo da se odmorite i da uživate. Možete ići i na kraći put. Pazite se u saobraćaju. 

Devica

Novčana situacija je dobra danas, zadovoljni ste. Vreme je da završite započete poslove. Ako čekate neki novac dugo, možete čuti dobre vesti u vezi sa tim. Budite pozitivni.

Vaga

Napeti ste. Imate utisak da Vas niko ne shvata ozbiljno. Potrudite se da napravite dogovor sa drugima, naročito sa porodicom.

Škorpija

Niste zadovoljni situacijom na poslu. Pokušajte da uložite malo više energije u rad. Ne obazirite se na osobe koje Vas opterećuju i sa kojima ne možete da sarađujete.

Strelac

Ozbiljniji ste danas. Imate dosta briga oko posla, a niste fokusirani da rešite problem. Neki planovi neće ići kako ste zamislili, ali ne očekujte pomoć od drugih ljudi.

Jarac

Morate biti praktični, da ne planirate mnogo toga unapred. Ne pomažite previše drugima. Neka mlađa osoba Vam može napraviti problem na poslu. 

Vodolija

Vreme je da se uozbiljite. Najradije biste odmarali danas. Pazite da ne uletite u neku avanturu. 

Ribe

Iznenadni troškovi su mogući. Ne trošite previše novca na stvari koje Vam nisu potrebne. Izbegavajte učešće u nagradnim igrama, neće biti baš uspešno.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak