Ana Kokić i Nikola Rađen: Prava istina o razvodu

Gloria 10.01.2019 23:59
Ana Kokić i Nikola Rađen: Prava istina o razvodu


O navodnoj bračnoj krizi Ane Kokić i vaterpoliste Nikole Rađena često se pisalo, a kako je sama pevačica izjavila za magazin Gloria, navikla je da je “razvode na svaka tri meseca”. Ako je verovati pojedincima, mi svako pola godine imamo ozbiljnu krizu, na tri meseca se razvodimo. To je rok trajanja koji su nam dali – ispričala je u oktobru prošle godine Ana.

Ipak, čini se da par koji je u oktobru proslavio deset godina braka i koji ima dve ćerke – devetogodišnju Ninu i osmogodišnju Teu, ipak stavio tačku na brak. Kako su juče preneli svi domaći mediji, Nikola i Ana su na Božić potpisali papire za razvod. 

Na ovu temu se prvi put oglasio i vaterpolista.

– Istina je, ali sve što sada mogu da vam kažem jeste da ćemo se Ana i ja u narednih nekoliko dana obratiti zajedničkim saopštenjem u javnosti i medijima vezano za ovu situaciju. Hvala na razumevanju – izjavio je Rađen, da bi popularni pra ubrzo izdao i zvanično saopštenje. 

– Ovim putem želimo da vas obavestimo da smo posle deset godina braka odlučili da se sporazumno razvedemo. Zajedno smo doneli odluku da stavimo tačku na naš brak. U ovom, za nas, delikatnom trenutku molimo vas da imate razumevanja za našu privatnost i privatnost naše dece. Mi ćemo, nakon svega, ostati u dobrim odnosima i zajednički vaspitati naše ćerke. O našim karijerama ćemo vas, kao i do sada, obaveštavati i biti otvoreni za saradnju – piše u zajedničkom saopštenju.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak