Investicija i za sledeću zimu: 5 modela čizama koja su oduševile trendseterke

Elle 10.01.2019 18:48
Investicija i za sledeću zimu: 5 modela čizama koja su oduševile trendseterke


U toku su velike zimske rasprodaje, a ako neko zna u koje komade uložiti u sezoni sniženja, to su onda svakako poznate modne influenserke.Često nam je poprilično teško da izaberemo modele u koje ćemo investirati tokom sniženja, jer je izbor ogroman, novca nikada dovoljno i čini nam se da nam treba baš sve.

Međutim, da ne bismo suviše lutali u toj opštoj euforiji, bacamo pogled na naloge poznatih devojaka od ukusa, one su naša karta za siguran dobitak, ponajviše jer modele koje ove devojke nose tokom zime, uglavnom ostanu i In komadi tokom naredne zimske sezone.

Nakon što smo se prošle godine nagledali mnogobrojnih varijanti čizama-čarapa, trendseterke su se ove sezone vratile klasičnijim i praktičnijim modelima.

Tako najčešće u modnim metropolama širom sveta imamo priliku da vidimo kaubojske čizme, posebno su popularne visoke čizme koje modne influneserke preferiraju da stilizuju u kombinaciji sa oversized džemperima.

Model koji se svakako najviše ističe jesu Celine dvobojne čizme i različite high-street varijante ovog sada već legendarnog modela.

Svakako najpraktičniji i najudobniji trend, jesu čizme za planinarenje koje trendseterke odlično kombinuju sa neočekivanim elementima, a tu su i neodoljive čizme od smeđe brušene kože.

Kaubojske čizme

Duboke čizme

Dvobojne čizme

Martinke

Čizme od prevrnute kožeIzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak