Besplatne grupne posete za decu u Ledenoj šumi

RTV 10.01.2019 15:19
Besplatne grupne posete za decu u Ledenoj šumi


U nedelji koja će obeležiti kraj zimskog raspusta i početak drugog polugodišta za decu i đake, manifestacija "Ledena šuma" najavljuje da će kroz programe saradnje sa predškolskim i školskim ustanovama omogućiti besplatne ulaznice na klizalište, za grupne posete dece i đaka koji dolaze u pratnji svojih vaspitača, učitelja i razrednih starešina.U nedelji koja će obeležiti kraj zimskog raspusta i početak drugog polugodišta za decu i đake, manifestacija "Ledena šuma" najavljuje da će kroz programe saradnje sa predškolskim i školskim ustanovama omogućiti besplatne ulaznice na klizalište, za grupne posete dece i đaka koji dolaze u pratnji svojih vaspitača, učitelja i razrednih starešina. 

Radno vreme klizališta u periodu od 14. do 20.januara je od 11.00 do 22.30 časa a grupne posete i željene termine moguće je rezervisati svakog radnog dana u svim smenama koje su satnicom predviđene na klizalištu.

Zainteresovane institucije se više mogu informisati putem sajta www.ledenasuma.rs i putem društvenih mreža manifestacije.

Za sve one koji nemaju sopstvene klizaljke, postoji mogućnost iznamljivanja po veoma povoljnim cenama.

Manifestacija Ledena šuma se ove godine održava u Novom Sadu do 20. januara, a za sve informacije u vezi sa besplatnim programskim sadržajima i aktuelnostima, stoji Vam na raspolaganju naša služba za pres i komunikacije.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak