Novi skandal kod Bekamovih

Telegraf 09.01.2019 16:24
Novi skandal kod Bekamovih


Velikom Britanijom je kao prasak odjeknula vest da starija sestra Dejvida Bekama živi u nemaštini, dok se fudbaler razmeće bogatstvom i milionima!Međutim, nakon jednog skandala usledio je i drugi, pošto je njegova mlađa sestra Džoan završila u policiji, pošto ju je bivši partner Kris Doneli prijavio zbog navodnog fizičkog zlostavljanja.

Džoan je saslušana u policiji pošto je Kris rekao kako ga je daljinskim upravljačem pogodila u glavu.

Međutim, nikakav pravni proces protiv Bekamove nije započet.

- Počela je rasprava sa Džoan. Okrenuo sam se i pogođen sam u lice sa daljinskim upravljačem. Bio sam iznenađen, ali u trenutku kada se to desilo otišao sam - rekao je Kris za "The Sun".

Kako je objasnio, nakon toga je imao 45 propuštenih poziva od Džoan, posle čega je kontaktirao policiju i prijavio uznemiravanje. Nakon što su službena lica videla Krisovo "crno oko", navodno je bio usmeren na to da prijavi napad.

Džoan i Kris imaju zajedničko dete, a svađa koja je dovela do toga da Džoan završi u policiji navodno je počela tako što je ona tvrdila da ju je Doneli varao.

Podsetimo, priča koja se o drugoj Dejvidovoj sestri pojavila u javnosti šokirala je sve. Ono što je ljude ostavilo u neverici jeste činjenica da Dejvid ima milione, a da njegova starija sestra Lin Georgina Bekam živi od toga što prodaje staru dečju garderobu.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak