Istina ili trač: Duško Tošić JK varao sa Sofijom Milošević

Republika 09.01.2019 16:11
Istina ili trač: Duško Tošić JK varao sa Sofijom Milošević


Kako piše Srpski telegraf, fudbaler Duško Tošić je krajem novembra imao kratku romansu sa poznatom srpskom manekenkom i bivšom devojkom Adema Ljajića Sofijom Milošević, za koju je saznala i njegova supruga Jelena Karleuša.- Sofija i Duško su se prvi put sreli u jednom beogradskom restoranu krajem novembra prošle godina. Čim je videla Duška, Sofija mu je poslala poruku, a Tošić joj je odmah odgovorio. Budući da su bili u društvu, dogovorili su se da se vide posla dva dana i zvanično upoznaju - otkriva dobro obavešten izvor i uverava da su oni potom otpočeli romansu. 

- Jelena Karleuša je tada nastupila u novosadskoj diskoteci "Paradizo", što je Tošiću išlo naruku, pa je pozvao Sofiju da se bolje upoznaju. Upravo tada su se i smuvali, a potom su izašli na splav "Hua Hua", gde su se provodili do jutarnjih sati. Nakon što su se dobro zabavili, zajedno su napustili splav, međutim, upravo tada su počele njihove muke - uverava izvor.

- Karleuši su prijatelji javili da se Duško provodio sa Sofijom i da su bili jako prisni! To je toliko iznerviralo Jelenu da je odmah pozvala Duška, a tada je nastao haos. Karleuša je toliko vrištala na Duška da on nije znao šta ga je snašlo. Pokušao je da se izvuče i da je smiri, ali ona mu nije dopustila bilo šta da kaže. Međutim, nakon dva dana je spustila loptu i odlučila da oprosti suprugu - tvrdi naš sagovornik i dodaje da se Karleuša toliko zainatila nakon toga i nije htela da se odvaja od njega.- Duško je prisustvovao njenim nastupima i promociji nove pesme, a Jelena je počela da veruje u njegovu priču da je nije prevario. Međutim, ona nije znala da je Duško platio Sofiji Milošević let za Njujork i noćenje u najskupljem hotelu "Bakart" kako bi je sklonio dok se ne stiša situacija u koju je upao - uverava izvor i tvrdi da ni tu nije bio kraj mukama u koje je upao Duško Tošić.

- Sofija je saznala da su neki beogradski mediji došli do fotografija koje dokazuju da su ona i Duško bili bliski na splavu "Hua Hua", pa se požalila Dušku. Međutim, Tošić je bio ubeđen da od toga nema ništa i samo ju je savetovao da ako je novinari pozovu sve negira - zaključio je izvor.    


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak