Hladni radijatori u centru Beograda, delovi grada bez vode

Mondo 08.01.2019 14:29
Hladni radijatori u centru Beograda, delovi grada bez vode


Potrošači koji se nalaze u reonima Obilićevog venca, Topličinog venca, Kosančićevog venca do Brankovog mosta nemaju grejanje zbog kvara na toplovodnoj mreži.Trenutno je isključen deo magistralnog toplovoda M2 – potrošači koji se nalaze u reonima Obilićevog venca, Topličinog venca, Kosančićevog venca do Brankovog mosta, trenutno nemaju grejanje, stoji na sajtu BGeogradskih elektrana.

Preciznije, bez grejanja su trenutno potrošači u Brankovoj 24-32, Pop Lukinoj2, 3, Đure Jakšića 8, 9, Cara Lazara 19, Čubrinoj 1-10, Ivanbegovoj 3,5,6, Kneza Sime Markovića 3,6,7,8, 9, Kosančićeom vencu1, 1a, 2, 4, 19, 20, 29, Zadarskoj 7, 14, Kralja Petra 1-10, Maršala Birjuzova 43-58, Topličinom vencu, Obilićevevom vencu 1-6, Pop Lukinoj 2, 3, 7, 9, Vuka Karadžića 18, Gračaničkoj 18, Zadarskoj 2-8, Zmaj Jovinoj 1, 3.

Kako je rečeno na RTS-u kvar bi trebalo da bude otklonjen u toku dana.

U Beogradu je, inače, jutros izmerena temperatura od minus 10 stepeni.

Delovi Beograda bez vode

Uži centar Beograda od jutros je bez vode zbog kvara na vodovodnoj mreži na Trgu Nikole Pašića

Očekuje se da će prekid vodosnabdevanja u užem centru grada potrajati do 15 časova, potvrđeno je FoNetu u Vodoovodu i kanalizaciji.

U toku je otklanjanje kvara ispred broja 7 zbog čega za saobraćaj je zatvorena desna traka u Dečanskoj ulici od Muzeja istorije do zgrade Borbe.

U Vodovodu i kanalizaciji najavili su da će prekid u vodosnabdevanju na Terazijskom platou trajati do 15 časova.

Do 15 časova očekuje se i otklanjanje kvarova na Mačkovom kamenu u opštini Savski venac na Dedinju, u Hadži Milentiojevoj na Vračaru, Uralskoj na Paliluli, Ulici  sutjeska u Krnjači, Sopoćanskoj na Zvezdari, Pukovnika Bojovića i delu Vojvode Stepe na Voždovcu.

Na Čukarici je bez vode deo Petefijeve na Ceraku, U Ulici Milovana Nićiforovića u Železniku, Vidikovačkom vencu u opštini Rakovica, a u Novom Beogradu u Bulevaru Arsenija Čarnojevića i Vinogradskoj na Ledinama, dok je u Zemunu bez deo Oračke ulice, a u Grockoj Vladimira Rolovića.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak