Kap u prepunoj čaši: Dženifer Aniston užasnuta najnovijim tračem o njoj i Bredu

Hello 08.01.2019 13:04
Kap u prepunoj čaši: Dženifer Aniston užasnuta najnovijim tračem o njoj i Bredu


Javnost je bila u šoku nakon naslovnica koje su osvanule prošle nedelje, a na kojima piše da je Dženifer Aniston u drugom stanju i da nosi dete Breda Pita!Magazin “In Touch” je tvrdio da se glumica i glumac useljavaju zajedno i da uskoro očekuju dete, a pojavila se i fotografija ultrazvuka koji navodno pripada Dženifer. Dok su fanovi bili u šoku, menadžeri dve zvezde brzo su negirali ove tvrdnje, a izvor blizak glumici tvrdi da je ova vest veoma pogodila.

– Nije mogla da veruje da će se ljudi spustiti ovoliko nisko, zaista je povređena. Bila je u šoku kada je videla tu naslovnicu – tvrdi izvor blizak glumici koja je bila u braku sa Bredom gotovo pet godina. 

– Navikla je da čita razne gluposti o sebi u američkoj štampi, ali tvrdnje da je trudna sa svojim bivšim suprugom i fotografija lažnog utrazvuka bili su kap koja je prelila čašu. Nije mogla da veruje da se bilo ko osmelio da iznese takve laži.

Magazin je pored fotografije napisao da su Dzenifer i Bred oduvek želeli zajedničko dete i nikada nisu odustali od te ideje i da su navodno, jako srećni jer se to konačno dešava.

“Hvalila se prijateljima da je trudna i svi jedna čekaju da vide njihovu bebu” , tvrdi magazin. Bredov menadžer se takođe oglasio povodom ovih tvrdnji i dodao da su one “lažne” i “neosnovane”.

Sasvim je jasno da je ovo nizak udarac magazina koji se osvrnuo na nedavne izjave popularne glumice koja je govorila o svojim problemima da ostane u drugom stanju sa Džastinom Teruom.

Džastin i Dženifer razišli su se početkom godine, a glumica je sredinom avgusta progovorila o njihovom raskidu i netačnim informacijama koje su to ispratile.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak