Isplivale izjave Džonija Depa tokom spora o porodičnom nasilju

B92 06.01.2019 16:50
Isplivale izjave Džonija Depa tokom spora o porodičnom nasilju


Otkriveno šta su Džoni Dep (55) i Amber Herd (32) tačno izrekli tokom svedočenja za vreme njihovog kontroverznog razvoda 2016. godine, prenose strani medijiNaime, 147 stranica transkripta ponovo je u fokusu jer je Dep odlučio da tuži britanski tabloid "San" (The Sun), te se tamo nalaze izjave i Depa i Herd. 

"Džoni i ja njegovu drugu ličnost godinama zovemo "čudovištem", to je deo njegove ličnosti koja je prisutna kada me tuče", rekla je Herd i dodala: "Užasno sam se bojala "čudovišta". 

Dep je, inače, negirao navode o porodičnom nasilju. 

Takođe, oboje su potpuno suprotno opisali njihovu situaciju. Herd je rekla i da je Džoni Dep bacio svoj telefon na nju i udario je, dok glumac tvrdi da je on bio zlostavljan i da ga je glumica udarila dvaput, zbog čega je morao da unajmi dva čuvara koji bi s njim bili u stanu, jer se bojao šta bi Herd još mogla da učini. 

Glumac je rekao da nije bacio telefon na Amber, već na kauč i da je otišao kada je ona počela da vrišti i plače. 

Kada je Depov advokat pitao glumicu da li je ikada udarila, pljesnula ili bacila neki predmet na supruga, odgovorila je da je učinila šta je mogla kako bi se obranila od muža koji je jači od nje. Dokumenti sadrže i iskaze policajaca koji su pozvani u njihov dom, a oboje su izjavili kako nisu našli nikakve dokaze tuče, razbacanih predmeta ili razbijenog stakla. 


Amber Herd i Džoni Dep upoznali su se na snimanju filma "Dnevnik opijanja" (The Rum Diary) 2009. godine, a venčali su se 2015. Pre toga, glumac je bio 14 godina u vezi sa Vanesom Paradis, francuskom pevačicom i glumicom.                                                                                


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak