Ana i Bastijan: U ljubavi na naslovnoj strani

Mondo 05.01.2019 15:23
Ana i Bastijan: U ljubavi na naslovnoj strani


Slavni par je za prestižni magazin govorio o braku i odnosima u porodiciAna i Bastijan Švajnštajger pozirali su za februarsko izdanje prestižnog magazina "Vog" i govorili otvoreno o svom odnosu i braku.

Ekskluzivne fotografije zabeležene su u Aninoj luksuznoj vili na Majorki, a fudbaler je ušao u istoriju kao prvi Nemac na naslovnoj strani nemačkog "Voga".

"Ljubav, poštovanje i razumevanje čine osnovu svakog braka, a svakodnevna komunikacija je od izuzetne važnosti. Ponekada Bastijan jedino želi da se odmori nakon teške utakmice ili poraza, a ja to razumem i ne vređa me njegova potreba da se izoluje. Svaki problem može da se reši razgovorom, nekada je to lako, a nekada morate mnogo da se potrudite", rekla je Ana, dok je njen suprug otkrio da je zahvalan na porodici koju su teniserka i on stvorili.

"Ana je odrasla u Srbiji, a ja u Nemačkoj, ali moj dom je u Čikagu, jer mi tu žive supruga i sin. Zahvalan sam na svakom danu koji provodimo zajedno. Nas troje smo porodica i uspeli smo da stvorimo dom", istakao je Bastijan.

Pogledajte video koji je naša bivša teniserka podelila sa snimanje za magazin:

Izvor: YouTube/VOGUE GermanyIzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak