Ana Brnabić: Ne znam da li će biti izbora, to nije na meni da odlučim

Espresso 04.01.2019 15:54
Ana Brnabić: Ne znam da li će biti izbora, to nije na meni da odlučim


Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da ne zna da li će biti vanrednih parlamentarnih izbora, ali da je Vlada uvek spremna za njih."Nije na meni odluka", kazala je ona za televiziju Pink i dodala da zna čime će izaći pred građane i da je uvek spremna za podnošenje izveštaja o rezultatatima rada Vlade, pa da onda gradjani odluče.

Za nju je, kako kaže, neverovatno što je glumac Sergej Trifunović na protestu "Stop krvavim košuljama" kazao da imaju 1.000 zahteva i da je prvi da predsednik Srbije Aleksandar Vučić ode, ali da, kada im Vučić kaže da se ide na izbore, oni mu odgovore da to niko nije tražio.

"Kad Vučić kaže - Idemo na izbore, oni kažu čekaj, niko nije tražio izbore", rekla je Ana Brnabić i dodala da su protesti u svakom demokratskom društvu i državi, kakva je Srbija, u redu, ali da ; oni koji protestuju moraju imati legitimne zahteve.

Ona je rekla da je do sada izbrojala najmanje 12 zahteva učesnika subotnjih protesta "Stop krvavim košuljama", da svake subote ima novi zahtev jer "svako ko se popne na binu ima svoj zahtev". 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak