Ceca o Arkanovom ubici: 19 godina čekam...

Mondo 03.01.2019 09:58
Ceca o Arkanovom ubici: 19 godina čekam...


Pevačica je progovorila o ubistvu pokojnog muža.Iako retko priča o nemilom događaju koji se odigrao 15. januara 2000. godine u hotelu "Interkontinetal", Svetlana Ražnatović Ceca je sada poručila da se još uvek nada da će ubica njenog muža Željka Ražnatovića Arkana biti isporučen u Srbiju.

"Devetnaest godina sa mojom porodicom čekam da se ubica izruči Srbiji. On je osuđen na trideset i nešto godina. Ne znam zašto mu je kazna smanjena sa 40 godina jer je u pitanju trostruko ubistvo. Verujem da će sve izaći na videlo i doći na svoje mesto. Ja sam svih ovih godina mogla da galamim, ali nisam. Nikada nas niko nije pozvao i izvestio o bilo čemu vezanom za Željkovu smrt, sve što smo saznali bilo je iz medija", rekla je Ceca za "Pink.rs".

ZA ubistvo Ražnatovića i njegovih prijatelja Milenka Mandića i Dragana Garića, Okružni sud u Beogradu 9. oktobra 2006. osudio je Dobrosava Gavrića, Milana Đurišića i Dragana Nikolića. Gavrić, koji je pucao u Arkana, dobio je 35 godina kazne, a 2012. godine uhapšen je u Južnoafričkoj republici.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak