Nestale u novogodišnjoj noći: Sestre (9 i 14) krenule na proslavu u Krnjaču i od tada im se gubi svaki trag

Blic 02.01.2019 21:11
Nestale u novogodišnjoj noći: Sestre (9 i 14) krenule na proslavu u Krnjaču i od tada im se gubi svaki trag


Sunita Garip (14) i njena sestra od ujaka Amela Rusit (9) nestale su 31. decembra 2018. godine oko 21 čas. Dve devočice su krenule na doček Nove godine i od tada ih porodica nije videla.Dve devojčice, Sunita Garip (14) i njena sestra Amela Rusit (9), nestale su u novogodišnjoj noći od kada im se gubi svaki trag, tvrde njihovi poznanici.

One su, kako saznajemo, 31. decembra oko 22 sata krenule sa Dorćola ka Krnjači kako bi posetile svoju drugaricu, a njihovi bližnji od tada nisu uspeli da ih pronađu.

Zabrinuta porodica i prijatelji društvenim mrežama dele fotografije jedne od nestalih devojčica ne bi li ih neko primetio i pomogao u potrazi.

O slučaju je obavešten i MUP.

- Sunita je tražena po nekim mestima gde se pretpostavljalo da bi mogla da bude, ali nije pronađena. Proveravali su kod drugarice kod koje je pošla, međutim, ništa - kaže za "Blic" Uroš Kiriljuk, koji je proširio ovu vest na društvenim mrežama.

Moli se svako ko vidi Sunitu i Amelu da obavesti policiju. Takođe, možete da kontaktirate i prijatelje koji su podelili apel za pomoć na društvenoj mreži Facebook.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak