Vučić: Niko nikoga u ovoj zemlji neće da vrti na ražnju

Mondo 31.12.2018 10:31
Vučić: Niko nikoga u ovoj zemlji neće da vrti na ražnju


Predsednik Srbije tako je odgovorio na pitanje novinara zbog čega je privođen "radio novinar"...Poruka novinarki Studija B: "Ne sekirajte se". Šta Vučić kaže o izjavi Vuka Jeremića...Radi se o privođenju Daška Milinovića, jednog od voditelja radijskog dvojca poznatog kao Daško i Mlađa, koji je juče rekao da ga je policija privodila na informativni razgovor zbog pretnji koje je uputio jednom poslaniku vladajuće stranke. Reč je o Vladimiru Đukanoviću, saopštio je kasnije MUP Srbije.

Aleksadar Vučić je na pitanje novinarke N1 pročitao sporni tvit, za koji kaže da nije potpisan imenom i prezimenom, već lažno:

"Hoće li svinja nacistička njištati da ga ugrožavaju na Internetu...Fašistički vepru, na ražnju ćeš se peći",pročitao je Vučić tvit i poručio da takve stvari nisu dozvoljene.

"Jel' vi mislite da je to lep govor i da je u redu, to se goni po službenoj dužnosti...", zapitao je Vučić posle dodele novogodišnjih paketića deci sa Kosova u Predsedništvu Srbije.

Vučić je naglasio da se autor tvita nije potpisao kao novinar, već lažnim imenom..."I to je demokratija i lepota?", zapitao je.

On je naglasio da su privedeni svi napadači na novinare, uključujući i oni na Tanju Vojtehovski.

"Svi kojima je prećeno - Vojtehovskoj, Lekiću uhapšeni su...Nisu samo pohvatani oni koji su pretili maloj Barbari Životić, ne razumem zašto..."

"U Srbiji koju ja vodim niko nikoga neće vrteti na ražnju, pobediće Srbija pristojnih i odgovornih ljudi",kazao je Vučić i dodao da "neko prasence za ražanj može za 1. maj" ali ne i ljudi. 

Predsednik Srbije na pitanje novinarke Studija B kako komentariše to što BIRN i pojedine nevladine organizacije iznose "neistinite informacije po pitanju broja učesnika protesta u Beogradu i da zbog toga pojedini mediji kada kažu da je demontranata mnogo manje dolaze u situaciju da budu linčovani" zapitao zašto se sekira?

"Nije narod ćorav, narod sve vidi i razume", poručio je novinarki Vučić.

"Ako hoće izbore - evo im izbori odmah, ako neće, podržavam i šetnju i proteste. Sekirate se nepotrebno, gledajte šta možemo da uradimo za grad i zemlju a ovako ćete nepotrebno da trošite energiju na nevažne sadržaje", rekao je Vučić.

Na pitanje šta misli o tome da je Vuk Jeremić za njega (Vučića) u intervjuu za jedan dnevni list rekao da je "čovek vidno narušenog zdravlja", Vučić je rekao:

"To je u redu i najbolje govori o čoveku koji je te reči izgovorio, nemam šta da dodam...Ljudi neretko najbolje o sebi govore".


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak