Raznet vozač crnog "mercedesa" u Zemunu

Mondo 28.12.2018 11:02
Raznet vozač crnog "mercedesa" u Zemunu


Muškarac je poginuo u eksploziji automobila, na uglu ulica Cara Dušana i Novog novosadskog puta, u Zemunu. Mediji: Stradali N. B. (48) imao ozbiljan kriminalni dosije.U blizini Pupinovog mosta u toku vožnje eksplodirao je mercedes karavan crne boje, a beogradski mediji javljaju da je poginuo muškarac koji se bavio kriminalom.

N.B. je, javlja Pink, imao dosije za brojna teška krivična dela: ubistvo, pokušaj ubistva, nanošenje povreda, nelegalno oružje, a osuđivan je tri puta.

Iz policije je potvrđeno da je muškarac poginuo:

„Večeras u 19.45 sati u Ulici Cara Dušana u raskrsnici neposredno pred izlazak na Pupinov most došlo je do ekslozije vozila u pokretu. U eksploziji je stradala jedna osoba", izjavio je načelnik PU za grad Beograd Milan Stanić, a prenosi MUP.

"U pitanju je putničko motorno vozilo marke 'mercedes karavan' crne boje. Nedaleko od vozila pronađene su beogradske registarske tablice. Na lice mesta upućene su interventne jedinice Zemun i Novi Beograd. U toku je uviđaj“, rekao je Stanić koji se nalazi na licu mesta.

Ekipa hitne pomoći je brzo stigla na mesto nesreće i zatekla vozača automobila koji je eksplodirao koji je posle nekoliko trenutaka preminuo, javljaju beogradski mediji.

U trenutku eksplozije u ovom delu Zemuna nije bilo mnogo ljudi, a u automobilu se nalazio i pas koji je preživeo.

Policija je blokirala taj deo grada.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak