Najlepše neobične jelke za male stanove: Novogodišnja dekoracija koja osvaja srca

Sensa 27.12.2018 14:03
Najlepše neobične jelke za male stanove: Novogodišnja dekoracija koja osvaja srca


Novogodišnja zabava je u stvaranju i kretivnosti - evo kako da se deo vaše mašte pretvori u prazničnu dekoraciju... Napravite svoju zidnu jelku!Novogodišnja čarolija uvek u nama probudi duh veselog i kreativnog deteta. Spremni smo da se igramo, stvaramo, maštamo, uselimo se u svet šljokica, veselih boja i lampica, a baš ova jelka poslužiće kao mala novogodišnja inspiracija, piše Lovesensa.

Novogodišnja euforija još na početku decembra podstiče nas da razmišljamo o originalnoj i kreativnoj dekoraciji kako bismo u dom unesli čaroliju praznika. Međutim, brige se javljaju kod onih koji nemaju prostor u stanu za veliku jelku, imaju malu decu ili kućne ljubimce koje velika jelka može da povredi ili jednostavno žele nešto drugačije, a nedostaje im inspiracija.

Na društvenim mrežama su već par godina unazad jako popularne zidne jelke koje zauzimaju malo prostora, a možete ih ukrašavati i dati im lični pečat.

Ove eko jelke možete praviti od različitih materijala, a na kraju ćete biti očarani rezultatom vašeg mini eko projekta. Jelke možete napraviti od zelenih trakica i lampica, pa dodati ukrase, ali i od kanapa i drveta, papira, listova svoje omiljene knjige ili fotografija i dragih uspomena.

Ukoliko napravite zidnu jelku od kanapa i drveta sa peruškama, dodate i hvatač snova i zvezdice, stvorićete savršenu boho jelku, a mališane ćete posebno obradovati ako napravite jelku od otisaka šaka u dečijoj sobi.

Ovaj mini eko projekat daje vam prostor da se igrate, eksperimentišete i iskoristite maskimalno svoju kretiovnost. Zidna jelka sigurno će se dopasti onima koji žele originalnu i upečatljivu prazničnu dekoraciju,a mi vam dajemo nekoliko primera kako možete da je napravite.

Pogledajte slike ispod, izaberite najlepšu i uz malo mašte i truda zidna jelka će brzo postati glavna zvezda u vašem domu!IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak