Karleuša surovije nije mogla: JK 'oplela' po Ceci

Alo 26.12.2018 12:43
Karleuša surovije nije mogla: JK 'oplela' po Ceci


Kako može biti najveća balkanska zvezda ako je u većini zemalja zabranjena, rekla je JelenaJelena Karleuša i Ceca Ražnatović su već decenijama u svađi, a kako stvari stoje, ruku pomirenja nikada ni jedna od njih neće dati. Jelena je gostovala u emisiji "Ami G show" i posle više od pet godina pojavila se na televiziji Pink, gde je otkrila mnoge detalje o kolegama ali i svom suprugu.

Kao što se i očekivalo, nije štedela reči kada je u pitanju Ceca Ražnatović, pa je ispričala kako izgleda i kako se oseća kada kada se sretnu na sudu.

"Tu se viđamo često... Mislim, zastrašujuće je to viđanje sa njom. Mislim da joj neko, kod koga je operisala kapke, nije dobro uradio jedno oko. I onda, kad se upilji ovako u mene, malo ne otvara jedno oko kako treba i to deluje zastrašujuše. Mislim, meni je jezivo... I, u prirodi izgleda katastrofa", rekla je Jelena.

Ognjen Amidžić nije se usudio da da i svoj komentar, ali je Cecu kasnije ipak stavio u izbor u igri "Ili-ili", u kojoj je Jelena od ponuđenih pevača trebalo da izabere najveću balkansku zvezdu. Čim su se na ekranu pojavile slike Cece i Dragane Mirković, Jelena je izabrala Draganu, ali je pre toga oštro prokomentarisala Cecu.

"Čekaj, ovde je pitanje ko je najveća balkanska zvezda? Pa znaš šta, ne može da bude balkanska zvezda, ako je u većini balkanskih zemalja Ceci zabranjen ulaz. Tako da, naravno, Dragana", rekla je.

"Ali se pesme slušaju svuda", ubacio se Ognjen.

"Evo, pitaj bilo koga u Bosni da li je Ceca njihova najveća? Neće se složiti sa time ni u Hrvatskoj. Znači, balkanska zvezda je ona koja je dobrodošla u svakoj zemlji na Balkanu. Pošto ovu jednu mrze, znamo zbog čega, sigurno ne zbog falširanja, a ovu drugu obožavaju... Dragana Mirković, naravno", rekla je.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak