Agasi: Novaku sam više odmagao, nego pomagao

Novosti 25.12.2018 12:11
Agasi: Novaku sam više odmagao, nego pomagao


Andre Agasi još jednom je pričao o saradnji sa najboljim teniserom svetaAndre Agasi bio je deo stručnog štaba Novaka Đokovića nepunih godinu dana. Bombastičan početak saradnje u maju prošle godine ipak nije doneo velike rezultate, iako se očekivalo suprotno.

Radili su u najtežem period Novakove karijere, kada je imao problema sa laktom.

Iskusni bivši američki teniser, i sam nekada broj jedan svetskog tenisa, trebalo je da pomogne Đokoviću, ali se ispostavilo da je bilo suprotno.

"Novak je bio zahvalan za savete koje sam mogao da mu dam, ali nije verovao u ono što sam ja govorio, tako da sam bio nemoćan. Zaista je bilo dobro iskustvo upoznati ga i pokušati razumeti ga, ali kada osećate da više odmažete nego što pomažete, to nema smisla i to morate da prekinete", naveo je Agasi.

Amerikanac je otkrio da se u mnogo čemu nisu slagali.

"Zapravo, saradnja nije ni postojala. Složili smo se da se ne slažemo. Njegovo loše fizičko stanje nije pomoglo nikome od nas. Kada nemate dva zdrava dana u nizu, to ne može biti dobro. On je rekao da mu je potrebno duže vreme za oporavak, a ustvari je stanje bilo sve gore. Zapitao sam se onda 'Šta ja radim ovde' i tada je došlo do razlaza", ispričao je Agasi.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak