Boba Živojinović: Moju Beki tretiram kao kraljicu

Republika 24.12.2018 12:00
Boba Živojinović: Moju Beki tretiram kao kraljicu


Boba otkrio detalje porodičnog luskuznog putovanjaLepa Brena na daleki put u Australiju kreće na samom početku 2019. a društvo će joj praviti suprug Boba, a pre zakazanih nastupa, Brena i Boba će sa sinovima otputovati prvo u Vijetnam. 

- Već 4. januara putujemo u Vijetnam, čime će početi naš dugi odmor. Sa nama idu i naša deca Viktor i Stefan. Spojili smo turneju i odmaranje, tako da će jedan deo proputovanja po predelima na kojima nismo bili biti pre turneje, a drugi posle. U januaru pre turneje posetićemo još i Tajland, Singapur i Bali, a nakon turneje idemo na Novi Zeland i na Bora Boru. U Beograd se vraćamo tek polovinom februara. Stefan je uzbuđen dodatno jer sa Brenom ima nastupe u Australiji - otkriva Boba Živojinović.!

Bivši teniski as, a danas uspešan poslovni čovek nikada nije imao problem da prihvati Brenine obaveze i estradnu karijeru, a svaki njen uspeh slavio je kao svoj.

Boba javno kaže da je ponosan na Breninu karijeru dugu skoro četiri decenije. U znak pažnje i ljubavi poklanja joj odmor iz bajke na najegzotičnijem mestu, gde se luksuz podrazumeva na svakom pedlju tog peščanobelog podneblja sa najlepšim smaragdnoplavim morem.

- Moja Beki je zaslužila da je tretiram kao kraljicu, što jeste u svom poslu, ali i u mom srcu. Vodim je da se baškari u toplim krajevima i ugodi svim čulima posle napornog perioda. Radujemo se našim letovanjima koje već godinama praktikujemo dok je Srbija pod snegom i sa niskim temperaturama. Izbegnemo tako hladnoću na najbolji način. Idemo da vidimo predele koje nismo ranije, a ponekad se vratimo i negde gde nam je bilo lepo. Na Novom Zenlandu sam bio ranije, ali Brena i deca nisu. Bora Boru smo svi priželjkivali već nekoliko godina, ali smo odlagali jer nije baš jednostavno stići tamo. Iz Srbije bi do tamo putovali čak 37 sati, a iz Australije, preko Novog Zelanda stići ćemo za 12-13 sati - objašnjava Boba Živojinović.   


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak