Dragana Mirković: Izdržala sam i gore stvari

Blic 21.12.2018 21:22
Dragana Mirković: Izdržala sam i gore stvari


Folk pevačica izašla iz bolnice u Beču i u petak na “Instagramu” poručila obožavaocima i kolegama da se oseća mnogo boljePevačica Dragana Mirković oglasila se prvi put nakon što je juče hospitalizovana zbog narušenog zdravlja.

Dragani je tokom jučerašnjeg dana pozlilo u Beču, te je prebačena u jednu tamošnju bolnicu.

Dragana je u sredu uveče primljena u privatnu kliniku u Beču zbog povišenog krvnog pritiska, glavobolje i ubrzanog rada srca.

Ona se sada prvi put nakon toga javno oglasila.

- Dragi moji, ako je nešto dobro izrodila ova cela mučna situacija to je da sam sad definitivno shvatila koliko imam ljubavi i podrške. Hvala svim fanovima i kolegama na velikoj podršci koja mi beskrajno znači u ovoj, za mene neshvatljivo teškoj situaciji. Hvala svima koji ste me zvali i pisali, ganuli ste me. Osećam se bolje, a biću i odlično jer znam da imam iza sebe armiju iskrenih prijatelja. A što se svega ostalog tiče, izdržala sam i gore, pa ću i ovo izdržati. Volim vas - obratila se pevačica svojim pratiocima putem društvene mreže Instagram.

U trenutku kada joj se slošilo Dragana je, prema pisanju domaćih medija, bila u svom domu, a u bolnici su joj obavljeni potrebni pregledi.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak