Nataša Bekvalac: Sve ću učiniti da ćerkama obezbedim lagodan život i put posut laticama ruža

Gloria 21.12.2018 14:08
Nataša Bekvalac: Sve ću učiniti da ćerkama obezbedim lagodan život i put posut laticama ruža


Otkako se krajem leta vratila na javnu scenu posle prijava za porodično nasilje i suđenja sa suprugom Lukom Lazukićem, pevačica Nataša Bekvalac je okrenula novi list.Potpuno se posvetila karijeri, a vetar u leđa i snagu joj daju njene ćerke, jedanaestogodišnja Hana i desetomesečna Katja. Budući da je zbog posla često odsutna od kuće, novosadska barbika otkrila je da ponekad strahuje da će propustiti nešto važno u životu svojih devojčica.

Potpuno se posvetila karijeri, a vetar u leđa i snagu joj daju njene ćerke, jedanaestogodišnja Hana i desetomesečna Katja. Budući da je zbog posla često odsutna od kuće, novosadska barbika otkrila je da ponekad strahuje da će propustiti nešto važno u životu svojih devojčica.

– Svesna sam da nikad ne mogu sve da držim pod kontrolom, ali moram biti upućena, ali uvek nešto promakne. Nisam sigurna da će Hana meni reći sve u životu jer i moji roditelji su mislili da znaju sve, pa nikad nisu znali. Moj roditeljski zadatak jeste da postavljam granice koje bi trebalo da poštuju moje ćerke –  ispričala je Nataša za “Scenu”. 

Posle tri kraha braka, jedna od najlepših pevačica na ovim prostorima izjavila je da nema više nameru da se udaje. Iako nije digla ruke od ljubavi, prioritet su joj njene ćerke kojima se trudi da pruži sve i obezbedi im što lakši i lepši život.

– Moj roditeljski zadatak je da pružam ćerkama svu ljubav koju imam. Trudim se i radim da njima obezbedim lagodan život i put posut laticama ruža, bukvalno. I sve ću učiniti da tako bude – kaže pevačica.
IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak