Pozlilo joj zbog Cece Ražnatović: Dragana Mirković hitno primljena u bolnicu

Novosti 20.12.2018 19:13
Pozlilo joj zbog Cece Ražnatović: Dragana Mirković hitno primljena u bolnicu


Poznata pevačica Dragana Mirković prethodne noći hitno je primljena u bolnicu u Beču, usled povišenog pritiska, glavobolje i ubrzanog rada srcaFolk zvezda Dragana Mirković prethodne noći hitno je primljena u bolnicu u Beču, usled povišenog pritiska, glavobolje i ubrzanog rada srca.

Pevačica je, nezvanično saznajemo, toliko teško podnela udarce koje poslednjih dana trpi iz tabora koleginice Svetlane Cece Ražnatović da joj je u četvrtak u ranim jutarnjim satima pozlilo pa je hitno prevezena u bolnicu u Beču.

Iz izvora bliskih Mirkovićevoj, rečeno nam je da je u trenutku prijema imala je povišen pritisak, glavobolju i ubrzan rad srca kao posledica izloženosti velikom stresu.

Do napada je, nezvanično saznajemo, došlo u noći između srede i četvrtka kada je Dragana došla kući sa krsne slave kod prijatelja. Ona je otišla tamo iako se poslednjih dana nije osećala dobro zbog cele situacije sa Svetlanom Cecom Ražnatović i konstantnih napada kojima je bila izložena.  

Kap koja je prelila čašu, kako nam je rečeno iz krugova bliskim pevačici, bio je trenutak kada je videla da je Ceca iskoristila okupljanje novinara povodom slave da "ospe drvlje i kamenje po njoj", pa joj je pozlilo zbog čega su hitno morali da intervenišu lekari.

- Za sada možemo jedino da vam kažemo da se Dragana oseća bolje i da smo uvereni da će sve biti u redu- rekli su nam iz PR službe pevačice.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak