За лепшу дечју Божићну причу

РТС 20.12.2018 17:04
За лепшу дечју Божићну причу


Хуманитарна организација "Срби за Србе" покренула је нову Божићну кампању за прикупљање донација за помоћ социјално угроженим породицама и њиховој деци."За све ово време, улазећи у преко 2.000 домова, схватили смо да највећи хришћански празници могу да буду веома добар покретач не само за наше донаторе, већ и за саме породице, које симболично празнике доживљавају као наду за нови почетак који ће водити у неку светлију и бољу будућност. Због тога у овој великој Божићној акцији коју традиционално покрећемо потребна нам је помоћ свих наших донатора.

Наша база породица којима је помоћ хитно потребна већ сада броји преко шест стотина. Божићна акција је први корак ка циљу да прикупимо средства да бисмо обезбедили горепоменути нови почетак, светлију и бољу будућност и тиме исписали једну нову причу, која ће, за разлику од приче Достојевског, показати да још увек постоје на хиљаде племенитих људи који неће окретати главу, већ ће активно учестовати у нашој заједничкој борби за боље сутра оних којима је сада најтеже.

Како бисте уградили „слово" или „реч" у ову нашу Божићну причу, потребно је уплатити средства на неки од рачуна Хуманитарне организације Срби за Србе", пише на сајту организације Срби за Србе (srbizasrbe.org), где можете видети све детаље о акцији.

Донатори и волонтери широм света

Организација Срби за Србе до сада је званично регистрована у Србији, Републици Српској, Црној Гори, Аустрији, Швајцарској, Немачкој, Норвешкој, Сједињеним Америчким Државама, Канади и Шведској. Поред десет огранака у свету, организацију Срби за Србе данас чини више стотина волонтера, осам запослених особа у Србији, две запослене особе у Републици Српској и преко 15.000 донатора.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak