Викенд дешавања у Леденој шуми

Дневник 20.12.2018 16:55
Викенд дешавања у Леденој шуми


Поводом обележавања почетка зимског распуста у Војводини, манифестација Ледена у Дунавском парку припрема бројне бесплатне културно-забавне садржаје предстојећег викенда.У петак, 21. децембра је у свим сменама омогућено бесплатно клизање за групне посете предшколских и школских установа, а у вечерњим часовима посетиоци ће моћи да уживају у музици гудачког трија Positano и њиховим класичним обрадама најпознатије филмске музике и светских хитова у петак од 17.30 до 18.30 часова. Истог дана од 19 сати на централној музичкој бини ће наступити састав Soundcheck Orchestra, предвођен новосадском музичарком Габриеллом Бенак. Састав Soundcheck Orchestra чине музичари младе генерације који своје класично образовање интерпретирају најбољим репертоаром поп-рок музике.

У суботу, 22. децембра од 11 сати је заказано традиционално разбуђивање и добар провод са Хаос аниматорима, а већ од подне сви заинтересовани могу посетити и еколошку креативну радионицу на којој ће се правити новогодишњи украси од рециклираних материјала. Ова радионица је организована уз подршку тима дипломираних психолога из Дечијег села у Сремској Каменици и има за циљ да кроз дружење и забаву скрене пажњу људи на могућности процеса рециклирања. Радионица је намењена свим узрасним групама и одржаће се у трајању од два сата. Вечерњи тремини на клизалишту и провод у Снежном граду је загарантован уз најбоље Ди-Џеј хитове.

У недељу, 23. децембра јутрањи термин од 11 сати резервисан је за дечије анимације Хаос аниматора, а од 18 часова сви љубитељи циркуса ће сигурно уживати у Леденој шуми, јер гостује удружење Креативни погон чији извођачи обећавају да ће публику оставити без даха својом циркуском представом.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak