Ceca Ražnatović: Čuli ste Draganu, sada ćete mene!

Mondo 20.12.2018 15:36
Ceca Ražnatović: Čuli ste Draganu, sada ćete mene!


Svetlana Ceca Ražnatović i Dragana Mirković su "tema dana" zbog neprijatnog susreta na snimanju novogodišnjeg programa RTS.Prvo je na snimanje stiglo Luče iz Kasidola, a dva sata nakon nje i Ceca.

Dragana se prva javila, Ceca otpozdravila, ali nakon toga je navodno usledilo pitaje: "Da li se mi poznajemo ili ne". Ražnatovićeva joj je odmah odbrusila: "Ne znam ti odluči, jer me čas poznaješ, čas ne poznaješ". Ubrzo se prepiranje završilo i svaka je otišla svojim putem.

Dragana Mirković je putem štampe rekla "da je najnormalnije pozdravila koleginicu i da svakoga sme da pogleda u oči", a tek sada se oglasila i Ražnatovićeva i poručila: "Kada vas neko godinama komentariše u lošem kontekstvu, ne očekujete ni da vam se javi".

"Vi ste imali priliku da čujete snimak. Ja slabije čujem, bila sam u prolazu, vraćala sam se sa snimanja. Dragana je sedela pored moje garderobe, ja sam tuda morala da prođem. Iskreno, kada vas neko godinama komentariše u lošem kontekstu, direktno i na jako ružan, perfidan način, komentariše moju porodicu, mene, karijeru - ne očekujete ni da vam se javi. Ona je to uradila, videli ste kojim tonom i tim joj je tonom bilo uzvraćeno. Bez ikakve loše namere, ja nisam takva osoba", rekla je pevačica, prenosi "Kurir".

Ceca jedodala da i pored svega, Dragani želi blistavu narednu godinu.

"Drugo, godinama se spočitava - niko ne može nikome da pokloni karijeru niti da bude kriv za sunovrat iste. Ja dotičnoj koleginici želim sve najlepše, kao i svih godina unazad, vi ste mi svedoci. Ja nikada nikome nisam rekla ružnu reč niti imam potrebu za tim. Od srca želim da snimi hit i da nađe mir u 2019 godini", dodala je Ceca.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak