Ceca i Dragana 'oči u oči': Susret na koji se godinama čekalo

Telegraf 18.12.2018 15:16
Ceca i Dragana 'oči u oči': Susret na koji se godinama čekalo


Godinama se priča da Dragana Mirković i Ceca Ražnatović nisu u dobrim odnosima. Folk zvezde našle su se u istoj prostoriji nakon mnogo godina i usledila je potpuno neočekivana situacijaDragana Mirković i Ceca Ražnatović nakon mnogo godina srele su se oči u oči, i to na snimanju novogodišnjeg programa Radio-televizije Srbije!

Naime, u momentu kada je Dragana završila sa svojim delom stigla je Ceca, koja je pri ulasku u zgradu i na putu ka studiju tačno naišla na Draganu. Svi okupljeni čekali su da vide šta će da se desi, a onda se Dragana obratila Ceca.

- Dobro veče... Je l' se mi poznajemo ili se ne poznajemo? - upitala je Dragana.

- Pa ne znam, ti odluči! Čas se poznajemo, čas se ne poznajemo - odbrusila je Ceca.

- Ja sam odlučila i rekla "Dobro veče", a sad... Kako ti želiš. Ja nemam problem te vrste! - odgovorila je Dragana, nakon čega su obe otišle na svoju stranu, bez rukovanja, a kamoli zagrljaja i poljupca.

Podsetimo, godinama unazad priča se da pevačice ne razgovaraju, a kao razlog se navodi davni sukob iz vremena dok je Željko Ražnatović Arkan još bio živ.

Ona i ja nikada nismo bile bliske iz prostog razloga - mnogo smo različite. I život nam je totalno različit, okruženje, prijatelji, ali to nije nenormalno, jer nismo svi isti. Iz tog razloga ne privlačimo jedna drugu toliko da se vidimo - rekla je Dragana jednom prilikom.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak