Za dame koje ne nose haljine: 4 načina da izgledate elegantno i moderno

Stil magazin 18.12.2018 14:13
Za dame koje ne nose haljine: 4 načina da izgledate elegantno i moderno


Biti elegantan u novogodišnjoj noći ne znači samo okupati se u šljokicamaAli, šta ćemo sa damama koje nisu ljubiteljke haljinica? Ili jednostavno ne žele da ih nose dok je grad okovan snegom i ledom, a temperatura je ispod nule?

 

Evo nekoliko sjajnih predloga da budete svečane i elegantne, a da pritom ne obučete haljinu!

 

1. Kombinezon

 

Elegantan, svečan, fenomenalan izbor! Na vama je da se odlučite za boju i desen, ali budući da je u pitanju najluđa noć, slobodno se odlučite za šljokice, metalik ili sjajni materijal, samo pazite da ne preterate - i novogodišnja moda ima svoje granice.

2. Efektno + svedeno 

Ako volite malo umerenije oblačenje, ali ipak želite da se istaknete, iskombinujte jedan svedeni i jedan efektni komad. Na primer, uz crne pantalone sa dubokim strukom obucite bluzu sa štrasom u svetloj boji ili obrnuto - pantalone neka šljašte, a bluza neka bude svedena.

3. Jedan ključni komad 

Ako ste privrženi jednostavnom stilu i ne odstupate od njega ni u ovoj prilici, onda na novogodišnju noć gledajte kao na priliku da konačno obučete ono što vam u svakodevnom oblačenju deluje preterano.

4. Sofisicirana elegancija 

Biti elegantan u novogodišnjoj noći ne znači samo okupati se u šljokicama. Birajte komade od materijala koji izgledaju luksuzno i skupo, u sofisticiranim bojama poput bele, bež i puder roze. Kombinujte ih sa jednim efektnim komadom, poput blejzera sa upadljivim detaljima.

  


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak