Vulin: Vanredni parlamentarni izbori bili bi lekoviti

Politika 18.12.2018 10:33
Vulin: Vanredni parlamentarni izbori bili bi lekoviti


Vanredni parlamentarni izbori bili bi sada lekoviti za Srbiju, izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin.On je za RTS rekao da treba zaustaviti raspravu koja pokušava da se stvori unutar srpskog naroda, zato što, kako je rekao, treba priču o tome da smo mi diktatorska zemlja u kojoj nema demokratije, već jednom staviti po strani.

„Hajde da pustimo sve ove sjajne šetače, da pustimo sve koji govore da ih je više, da se prebrojimo. Hajde, baš da se prebrojimo. Ali jedini demokratski način za prebrojavanje je da izađete na izbore, a ne onog sekunda kad pomenete izbore, vi odmah imate predstavnike DOS-a koji izađu i kažu: „Nikad izbori. Nema tih uslova zbog kojih ćemo mi izaći na izbore'', rekao je Vulin.

On je poručio da je vreme da se prekine sa ovim u trenutku kada se Srbija grčevito bori da opstane na prostoru Kosova i Metohije i kada postoji pretnja po opstanak srpskog naroda na KiM.

„Hajde da prekinemo sa ovim u trenutku kada se Srbija grčevito bori da opstane na KiM, vi imate pokušaje sukoba u Beogradu i napade u Lučanima. Hajde da to završimo na izborim a ne da trošimo narodnu energiju. Mislim da bi to bilo lekovito za Srbiju. Neka izađu na izbore”, rekao je ministar Vulin.

Komentarišući rezultate lokalnih izbora u Lučanima, Doljevcu, Kladovu i Kuli, na kojima je Srpska Napredna stranka odnela ubedljivu pobedu, Vulin kaže da su to izuzetni rezultati i ponovo čestitao i SNS-u i predsedniku Vučiću, prenosi Tanjug.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak