Progovorio Darko: Evo zašto sam se slupao

Mondo 17.12.2018 23:34
Progovorio Darko: Evo zašto sam se slupao


Pevač koji je zadobio teške povrede i mesec dana proveo u bolnici otkrio da li je bio pijan za volanomPevač Darko Lazić, koji je pre više od mesec dana doživeo tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je ozbiljno povređen, progovorio je za "Kurir" iz banje u kojoj se trenutno oporavlja.

Lazić je najpre rekao da nije bio pijan za volanom, iako je domaća štampa pisala da je analiza krvi utvrdila da jeste, i da je imao čak 1,39 promila alkohola u krvi.

"Nisam bio pijan, ja sam zaspao za volanom. Da sam bio pijan, ne bih ni išao kući. Čist umor, imao sam nekoliko dana pre toga jurnjavu, proslave, posao... Svima bih poručio da ne voze umorni, i da se uvek vežu kada voze. Umor je gadna stvar, gora i od alkohola," rekao je Lazić za "Kurir".

On je "potkačio" i estradu, rekavši da je sada shvatio ko je bio uz njega, a ko ne.

"Nažalost, neki ljudi koje sam očekivao nisu se ni pojavili, ni javili porukom. To je njihov izbor, ali ću ubuduće zbog toga drugačije gledati na sve," rekao je on.

Lazić za sebe kaže da je "najtraženiji, ali ne i najplaćeniji" pevač.

"Dosta se radilo od početka, a tek ću da radim kada izađem iz bolnice. Mislim da bi svako u mojoj situaciji imao jaku želju da ponovo stane na noge, ja sam čovek koji živi brzo, i mesto me ne drži," rekao je on.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak