Prošlo je 9 godina: Smrt Britani Marfi i danas je misterija

Super žena 17.12.2018 23:20
Prošlo je 9 godina: Smrt Britani Marfi i danas je misterija


Britani Marfi bila je američka glumica i pjevačica koja je iznenada preminula pre devet godina. Njeno beživotno telo pronašla je njena majka u kupatilu.U novembru ove godine bi napunila 41, godinu. Majka Šeron bila je irsko-istočnoevropskog porekla, a otac je bio Italijan. Roditelji su se razveli ubrzo nakon njenog rođenja, a kasnije je s ocem imala malo kontakta.
 
Od 1995. do dana kad je umrla ostvarila je tridesetak uloga. Partneri su joj bili Anđelina Džoli, Dakota Fening i Eminem između ostalih. Najpoznatija je po filmovima: "Upravo venčani" "Sin City", "Prekinuta mladost", "Osam milja", "Devojke iz visokog društva".
 
Britani je bila u vezi sa Eštonom Kučerom, da bi se 2005. verila s producentom Doom Makalusom. Ipak, nakon godinu dana okončali su veridbu. 2007. se udala za Sajmona Mondžeka.
 
Poslednje tri i po godine njihovog braka živeli su u zajednici sa Britaninom majkom u istoj kući.
 
Početkom dvehiljaditih Britani je toliko smršala da su mnogi posumnjali da je postala zavisnica od droge.
 
Glumica Britani Marfi umrla je u svojoj 32. godini, 20. decembra 2009. godine, usled akutne upale pluća kombinovane sa anemijom i opštom oslabljenošću organizma usled korišćenja raznoraznih medikamenata. Mogućnost da je bila otrovana ispituje se i danas. Pet meseci kasnije preminuo je i njen suprug, osam godina stariji Sajmon Mondžek, pod istim okolnostima: takođe, kombinacija anemije i upale pluća.
 
U tadašnjem lekarskom izveštaju stoji kako je umrla od upale pluća i anemije.
 
O smrti Britani Marfi postoji toliko teorija da ih je teško nabrojati, a neke su neverovatne. Mnoga pitanja ostala su bez odgovora i mnogo je onih koji na ta pitanja žele da dobiju odgovore. Ljudi jednostavno žele da saznaju istinu i smatraju da nije pošteno da se ovaj tajanstveni slučaj ne ispita do kraja.
 
S obzirom na to da je i njen suprug preminuo na isti način govorilo se o ubistvu, a između sumnjivih osoba našla se i njena majka. Jedan medij je tvrdio kako je komunicirao sa preminulom glumicom i objasnio da je u braku sa Sajmonom bila potčinjena, iskorišćena i izmanipulisana.
 
Jedna od popularnih teorija je i ta da je glumica bila otrovana otrovom za pacove. S obzirom na to da kuća nije bila proglašena mestom zločina, te opcije na kraju nisu bile dublje istražene.
 
Njen otac smatra da je smrt nameštena i da je Britani ubijena otrovom za pacove i da je ubijena po naređenju vlade jer je podržavala Džuliju Dejvis, koja je davala izjave protiv Ministarstva unutrašnjih poslova i posedovala kompromitujuću dokumentaciju.
 
Ipak, i dalje nema odgovora na pitanje šta je ubilo mladu glumicu.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak