Devet razloga zašto je Samsung Galaxy Note9 odličan novogodišnji poklon

N1info 17.12.2018 18:11
Devet razloga zašto je Samsung Galaxy Note9 odličan novogodišnji poklon


Bez obzira na to da li verujete u Deda Mraza ili ne, gotovo sigurno od nekoga očekujete novogodišnji poklon.Bez obzira na to da li verujete u Deda Mraza ili ne, gotovo sigurno od nekoga očekujete novogodišnji poklon.

Takođe, sigurno ćete se i vi u narednim danima pozabavati kupovinom poklona za neke drage ljude. Knjiga, sobne papuče, pamučna pidžama, kozmetika, čarape jesu sasvim solidan izbor poklona.

Međutim, ako biste nekoga da zaista "oborite s nogu", kupovinom jednog posebnog poklona u tome ćete i uspeti. Bez dvoumljenja, to je Samsung Galaxy Note9 i devet odličnih razloga zašto baš da ovaj uređaj nekome poklonite.

1. Baterija - Galaxy Note9 ima bateriju od 4000 mAh, najveću ikada na premium Galaxy telefonu. Upravo ovakav kapacitet baterije osigurava celodnevni rad uz samo jedno punjenje.Tako nećete brinuti da li će vam baš ta draga osoba ikada biti nedostupna.

2. Memorija - Ovaj uređaj ima i dve opcije za internu memoriju – 128 GB ili 512 GB. Uz mogućnost ubacivanja i microSD kartice, može da ponudi i 1TB što je dovoljno mesta za omiljene fotografije, video snimke i aplikacije. Prilično zgodno za sve zajedničke uspomene.

3. Optimizovan za gejming - Note9 ima najbolji sistem za hlađenje sa sistemom razmene toplote između vode i ugljenika koji je razvio Samsung, kao i algoritam na bazi veštačke inteligencije, ugrađen u sam uređaj. To ovaj uređaj čini idealnim za igranje popularnih igara. Upravo ovaj rashladni sistem podržava visoke performanse tokom igranja i sprečava pregrevanje vrhunskog procesora koji smanjuje kašnjenje. Pored toga, korektor performansi na bazi veštačke inteligencije osigurava besprekoran tok igre, bez kočenja. A ako vaša draga osoba ne voli gejming, može uživati u satima gledanja omiljenih filmova ili serija.

4. S pen olovka - Potpuno nova S Pen olovka koristi moćnu Bluetooth tehnologiju i omogućava upravljanje kamerom, prezentacijama i aplikacijama pritiskom na dugme, bez dodirivanja telefona. Crtanje, pisanje beleški i slanje poruka S Pen olovkom je prirodno poput korišćenja obične olovke, zahvaljujući finom vrhu i 4096 nivoa pritiska. Idealno ako nećete da šaljete pisma pisana pravom olovkom, zar ne?

Samsung galaksi, Samsung galaxy note 9 Izvor: Promo
5. Kamera - Ovo je najpametnija Samsungova kamera do sada. Koristi veštačku inteligenciju za određivanje elemenata fotografije, kao što su pozadina i subjekat fotografije. Zatim je automatski klasifikuje u jednu od 20 kategorija, momentalno optimizujući podešavanja za tu fotografiju na osnovu date kategorije. Uz to, Galaxy Note9 obaveštava korisnika ukoliko je fotografija mutna ili je sočivo zaprljano, te korisnik može da snimi novu. Kameru odlikuje napredna tehnologija za smanjenje šuma i sočivo sa dvostrukom blendom, koje se podešava svetlosnim uslovima poput ljudskog oka. Dovoljno da izgledate sjajno na svim fotografijama.

6. Ekran - Galaxy Note9 ima ekran od 6,4 inča, od ivice do ivice, rezolucije 2960 x 1440 što je najveći ekran na bilo kom Note uređaju ikada. Beskonačni Super AMOLED ekran obezbeđuje doživljaj uživanja u vizuelnim sadržajima u potpunosti. Dopunjuju ga stereo zvučnici, sa podešavanjima kompanije AKG, kao i sa mogućnošću da reprodukuju sadržaj sa Dolby Atmos tehnologijom za savršeno realističan zvuk.

7. Dizajn - Note9 ima prefinjen dizajn. Njegov metalni okvir ima sečene ivice, čime je postignut fantastičan izgled koji ga odvaja od drugih mobilnih telefona. Zadnja kamera se uklapa u zadnju masku radi postizanja monolitnog izgleda.

8. DeX rešenje - Galaxy Note9 donosi iskustvo slično korišćenju PC računara pomoću ovog rešenja. Kada se poveže na monitor, Galaxy Note9 može da pokrene virtuelni desktop i čak da služi kao potpuno funkcionalan drugi ekran.

9. Brzo preuzimanje - Uređaj ima vrhunski 10nm procesor i podršku za najveće dostupne brzine mreža na tržištima (do 1,2 gigabita u sekundi). Nudi najbrže preuzimanje podataka uz maksimalnu efikasnost zahvaljujući unapređenoj 4X4 MIMO i Giga LTE podršci. Preuzimanje filmova i omiljenog sadržaja, slanje najboljih Slow-Mo snimaka i besprekorno povezivanje sa drugim Samsung uređajima će korisnicima predstavljati pravo zadovoljstvo.

Za kupovinu ovog uređaja ima i više od devet razloga, ali da ne bismo nabrajali u nedogled, pokušaćemo da preostale stavimo u jednu rečenicu. Uređaj, uz sve gore navedeno, ima i brzo bežično punjenje, IP68 sertifikat otpornosti na vodu i prašinu, biometrijske bezbednosne opcije, kao što su skeniranje otiska prsta, dužice i prepoznavanje lica, inteligentnog asistenta – Bixby i servis Samsung Health.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak