'Više te niko neće zvati mama': Poruka koju je ostavio ubica troje dece u Bihaću ledi krv u žilama.

Blic 15.12.2018 18:59
'Više te niko neće zvati mama': Poruka koju je ostavio ubica troje dece u Bihaću ledi krv u žilama.


Stravičan zločin u porodici Sović u bihaćkom naselju Mali lug potresao je regiju. Otac Admir Sović (37) ubio je svoje troje dece, a zatim izvršio samoubistvo.Admir Sović iz Bihaća prekjuče je ubio svoje troje dece, a potom se obesio. Ova tragedija zavila je u crno Bihać, u kojem su se i juče prepričavali detalji svirepog zločina. U ulici Muje Hrnjice u naselju Mali Lug, na broju dva, kuća od cigle. Ispred kuće dečiji veš. I naslonjeni dečiji bicikli na zid.

Dnevni avaz“ od policijskih je inspektora dobio na uvid informacije o pozadini ovog neviđenog zločina, odnosno motivima te načinu na koji je Admir ubio svoju decu. Zločin je prijavio Admirov najbolji drug Asim Dulić. Na teren su izašli policijski službenici, a s njima i stručnjak za eksploziv.

- Ostavio je bombu kašikaru, na kojoj je osigurač bio skoro izvučen. Indikativno je da je bombu stavio na komad papira na kojem je napisao poruku za svoju suprugu Leilu – otkriva sagovornik iz policije.

Ubijena deca u Bihaću sa mamom 
Ubijena deca u Bihaću sa mamom

Inspektori su bili šokirani porukama koje su pronašli.

- Napisao je, a što smo pronašli na licu mesta: „Ne sekiraj se, deca su zbrinuta. Nisu gladna otišla na ahiret. Da sam našao i tebe, i tebe bih ubio. Izgubila si ono najdraže. Ali, uzeo sam ti ono najdraže, decu vodim sa sobom, a tebe, k…., nikada niko više neće zvati„mama“.

Papir je bio krvav, kao i zidovi sobe u kojoj su deca spavala.

– Zidovi su krvavi, jer je decu ubio kuhinjskim nožem. Pronašli smo i krvavi nož. U tom oproštajnom pismu vidi se da se on sveti svojoj supruzi. Na kraju joj je napisao, ali to je već nečitko, da proda motor i nekome vrati dug. Dvoje mlađe dece spavalo je jedno pored drugog, dok je najstarije dete bilo na drugom kauču – otkriva izvor Avaza.

Poznat policiji

Takođe, Admir Sović je odranije poznat policiji.

– Poznat nam je kao izvršilac teških krađa. Takođe, prijavljen je za nasilje u porodici 2016. godine, ali ne prema deci, nego prema supruzi. Nikad nismo imali prijave njegovog asocijalnog ponašanja u porodici. Centar za socijalni rad, s kojim imamo odličnu saradnju, nije imao prijave vezane uz njega osim te 2016. godine. I komšije, od kojih smo uzimali izjave, kažu da je bio susretljiv i da je bio voljan pomoći – kaže „Avazov“ izvor iz MUP USK.

Admirov brat ubio se pre dve godine.

Majka završila na Psihijatriji

Leila Sović, majka troje ubijene dece, hospitalizovana je u Kantonalnoj bolnici ”Dr. Irfan Ljubijankić” u Bihaću.

Prema saznanjima “Avaza”, ona je dovezena preksinoć u bolnicu u stanju velikog šoka, duboke boli, neverice. Lekari su jedva uspeli ostvariti kontakt s njom.

– Prenoćila je na Odelu psihijatrije, gde je zbog stanja u kojem se nalazi dobila terapiju. Danas (juče, op. a.) po nju je došla rodbina i odvela je kući. Zbog svega što se desilo, njenog stanja, mora stalno biti pod nadzorom rodbine ili lekara kako se njena zdravstvena situacija ne bi zakomplikovala – kazali su iz Kantonalne bolnice.

Majka zahtevala da sahrana ocu i deci ne bude isti dan

Majka ubijene dece zahtevala je da sahrana ocu i deci ne bude isti dan. Tako će Admir Sović biti ukopan na Ostrošcu, a deca sutra u mjestu Brezova Kosa kod Cazina.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak