Bezvremene kombinacije boja koje nikada neće izaći iz mode

Ženski magazin 12.12.2018 22:35
Bezvremene kombinacije boja koje nikada neće izaći iz mode


Izbegavate da kombinujete boje u svom stajlingu? Tome je sada došao kraj.Prema upadljivim i smelim bojama ne treba da imate strah, već da im pristupite na zabavan način, poput igre. Na ceo proces mode gledajte kao na veliki eksperiment u kome ćete vašu omiljenu nijansu spajati sa drugim i gledati sa kojom se najbolje slaže, ali i tražiti novu koja će najbolje istaći vaš karakter.

Ako sa druge ne znate ili ne možete da spojite odgovarajuće boje, ili jednostavno želite da igrate na potpuno sigurnu loptu, tu vam može pomoći naš modni vodič. Danas ćemo vam predstaviti bezvremene kombinacije nijansi koje nikada nisu, niti će, izaći sa liste trendova. Na ovaj način ćete napraviti prvi korak prema spajanju boja i naučiti neke osnove.

U nastavku pogledajte koje kombinacije se smatraju bezvremenim!

Teget + žuta

Teget + žuta

Teget je praktično neutralna nijansa koja sama po sebi izgleda lepo. Ali, da biste je dodatno istakli, jednostavno obucite još neki komad u žutoj nijansi.

Crvena + roze
Crvena + roze

Ovo je klasičan kolor-blok stil koji je ove jeseni izuetno popularan. Crvena boja će istaći vašu seksepilnost, dok je cilj roze da sve izbalansira.

Kobalt plava + tirkizno plava
Kobalt plava + tirkizno plava

Kobalt i tirkizna su možda dve najbolje nijanse plave koje izgledaju prelepo kada su zajedno u stajlingu.

Teget + bež
Teget + bež

Sigurna kombinacija? Da. Elegantna? O, da. Hladni podtonovi teget nijanse se sjajno spajaju sa toplom bež, tako da je efekat savršen.

Svetlo siva + pastelno roze

Svetlo siva + pastelno roze
Cigla crveno + svetlo plava
Cigla crveno + svetlo plava

Ove dve boje kreiraju takozvani “tim iz snova” koji će izgledati sjajno, kako u poslovnoj, tako i u svakodnevnoj i večernjoj kombinaciji.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak