Prevarene ste? Ovo su najvažnije rečenice koje morate da zapamtite

Lepota i zdravlje 12.12.2018 22:18
Prevarene ste? Ovo su najvažnije rečenice koje morate da zapamtite


Prevara je jedna od najgorih stvari koja se može dogoditi u vezi ili braku i u većini slučajeva označava kraj ljubavi.Naravno, ima i onih parova koji su spremni da daju još jednu šansu i zato pre nego što bilo šta odlučite želimo da vam saopštimo nekoliko važnih stvari. Ukoliko ste jedna od devojaka koja je na koži osetila koliko je prevara gadan osećaj, imajte na umu sledeće rečenice.

Nemojte se upoređivati sa  drugom devojkom

Zašto biste se uopšte spuštali na nivo ljubavnice? Zapamtite da ni u mislima ne treba da se upoređujete sa njom i time joj dajete na značaju. Budite dostojanstvene i cenite sebe kada dotični gospodin to nije umeo.

Ne pokušavajte da pronađete njegovu kopiju

Prevario vas je, povredio…i zašto biste u nekoj budućnosti želeli da sličnu osobu imate pored sebe. Vama je potrebna njegova suprotnost i neko ko će umeti da vas ceni i tretira kao princezu, a ne kao nešto što može da se zameni

Nije vaša krivica

Ništa na ovom svetu ne postoji što bi sprečilo varalicu da vas prevari. Nemojte pokušavati da pronađete opravdanje da je to uradio zbog nedostatka vašeg razumevanja ili seksa… Svi problemi u vezi najpre treba da pokušaju da se reše, a ukolikoje to nemoguće, uvek je bolji raskid umesto besramnog varanja.

Opet ćete biti srećne i zaljubljene

Ne vraćajte se u prošlost i ne žalite za vremenom koje ste potrošile već budite zahvalne što ste ostale bez takve osobe u svom životu. Ako je netko na gubitku, to je onda samoon, a vama se otvaraju nova vrata.

Postoje ljudi koji vas obožavaju

I sigurni smo da će se svako od njih potruditi da vam olakša teške dane, a na vama je zadatak da im to dozvolite.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak