Turski milijarder za Emininu rođendansku žurku daje 10.000 evra, ali to nije sve! Iznenađenje stiže u ponoć

Alo 06.12.2018 16:07
Turski milijarder za Emininu rođendansku žurku daje 10.000 evra, ali to nije sve! Iznenađenje stiže u ponoć


Pevačica Emina Jahović, koja živi u Turskoj, u januaru će proslaviti 37. rođendan, a veliku žurku će organizovati u Beogradu, dok će njen izabranik turski milijarder Sadetin Saran to finansiratiOn je već zakupio celi restoran u samom srcu srpske prestonice da bi svi njeni saradnici i prijatelji bili povezani.

"Emina je dugo razmišljala gde bi početkom januara organizovala rođendansku zabacu. Do sada je stalno pravila u Istanbulu zbog brojnih porodičnih prijatelja koji su ona i Mustafa imali iako je većina njenih prijatelja iz Srbije.

"Ovoga puta želelea je da promeni sve jer je ova godina bila presudna u njenom životu te je tako donela odluku da ipak u Beogradu napravi slavlje. Njenu odluku podržao je njen partner koji je preuzeo na sebe sve oko organizacije slavlja koje je ponudio da sam finansira", kaže izvor blizak pevačici.

"Kako je reč o ekskluzivnom restoranu, u kojoj su cene daleko iznad prosleka prestonice, Sarana ovoj luksuz može da košta i do 10.000 evra. Prema spisku zvanica, slavlju bi trebalo da prisustvuje oko 70 zvanica. To su brojni Eminini prijatelji iz javnog života Srbije sa kojima pevačica već godinama sarađuje, ali i nekolicina Sadetinovih prijatelja".

Kako Saran priprema poklon iznenađenje on se kao džentlmen ponudio da sve organizuje sam jer ona oko Nove godine ima nastupe i neće stići da se pobrine za svaki detalj. Dogovor je da se Emina ne opterećuje oko slavlja već da se samo pojavi.

Sadetin u svojim kopanijama koje poseduje u Turskoj ima zaposlene koji brinu o takvim stvarima. Uz njegove instrukcije oni će ispuniti svaku želju kako gazde tako i njegove devojke.

A to nije sve, u ponoć će Emina od Sadetina dobiti velelepni poklon, ali o čemu se radi čuva se u strogoj tajnosti", rekao je izvor.

"Kako se piše u turskim medijama, Sadet gradi kuću u jednom selu na obali mora i svi su uvereni da će tamo njih dvoje živeti", rekao je izbor.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak