Dženifer Aniston: Kako preboleti razvod

Gloria 04.12.2018 16:17
Dženifer Aniston: Kako preboleti razvod


Glumica Dženifer Aniston nedavno se razvela od drugog muža, glumca Džastina Terua zbog čega je poslednjih meseci prošla kroz veoma buran i težak period.Glumica je nakon razvoda bila pod velikim stresom, a svemu su dodatno “pomogli” mediji koji su konstantno izveštavali o svakom detalju njihovog braka, pa i raskida, što je za Dženifer bio još veći pritisak.

Definitivno postoje trenuci kada nisi spreman za svet i sa svojim problemima bi voleo da se suočiš u četiri zida. U većini slučajeva mogu da se nasmejem na glupe medijske napise zato što svakim danom postaju sve apsurdniji. Pretpostavljam da se hrane potrebama javnosti, ali trudim se da se okrenem poslu, prijateljima, mojim životinjama – izjavila je Anstonova ranije za magazin InStyle.

Kako bi sebi olakšala turbulentan period i oslobodila se velikog pritiska i stresa, glumica je odlučila da poseti psihologa koji joj je pomogao da se izbori a teškim mislima i osećanjima koja su je opterećivala.

Trebalo mi je mnogo terapija da pređem preko svih briga – priznaje Dženifer i dodaje kako je veoma pažljivo brinula o sebi posle razvoda.

Godine 2015. za Hollywood Reporter ona je izjavila da se teško nosila s razvodom od Brada Pita jer nije imala kome da se obrati budući da je njena terapeutkinja u tom periodu preminula.

Njena smrt dočekala me u trenutku razvoda, ali tokom četiri godine koliko sam je posećivala setila sam se svega o čemu smo razgovarale i to mi je pomoglo da se smirim – izjavila je glumica.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak