Filip Krajinović: Dokazaću svima da mi je mesto na vrhu

Blic 01.12.2018 14:10
Filip Krajinović: Dokazaću svima da mi je mesto na vrhu


Naš teniser Filip Krajinović započeo je u Beogradu pripreme za novu sezonu, koje će nastaviti u Monte Karlu sa novim trenerom Tomasom Johansonom.Filip iza sebe ostavlja tešku godinu obeleženu zdravstvenim problemima sa plantarnom fascijom levog stopala koju je sanirao uz pažljivo osmišljen oporavak i podršku svog tima i porodice.

Ova godina je bila vrlo izazovna, a povreda je obeležila rani deo sezone.

- Povreda je nastala u martu ove godine i bila toliko ozbiljna da se činilo da je potpun opravak skoro nemoguć. Mesec dana tokom terapija nisam smeo da koristim noge kako ne bih uticao na pogoršanje povrede. Za sve to vreme, propustio sam turnire na kojima sam imao priliku da branim poene i tako sa odličnog 26. ATP mesta pao na 94. Sve je to imalo uticaj na moju motivaciju i veru u nastavak profesionalne karijere u sportu koji je ceo moj život i moja najveća strast još od pete godine - rekao je Krajinović.

Filip Krajinović 

Ti dani su iza njega, te ima ozbiljne planove za novu sezonu.

- Zahvaljujući članovima mog stručnog tima koji su me kroz ovaj period vodili i bodrili, kao i velikoj podršci porodice i prijatelja, fizički i psihički sam spreman za nove izazove. Znam da neće biti lako i da mi predstoji puno rada pred početak sezone ali verujem u sebe, svoj tim i svoju želju da se borim. Ispred mene je veoma dug put ka vrhu, maksimalno sam motivisan da se ponovo nađem među najboljima.

Filip Krajinović 

Angažovanje Tomasa Johansona za trenera predstavlja jedan od prvih i pravih koraka na tom putu.

- Radujem se saradnji sa Tomasom. On je iskusan igrač i trener i siguran sam da je pravi izbor za mene u ovom izazovnom trenutku. Očekujem njegov dolazak u Beograd gde ću ga predstaviti ostatku tima a onda zajedno idemo u Monte Karlo gde nastavljamo sa pripremama za sledeću sezonu, koja je već pred vratima. Iz Monaka idemo za Dohu gde ću odigrati prvi turnir i testirati sebe za predstojeći Australijan open. Radujem se novim mečevima i prilici da dokažem sebi i drugima da mi je mesto na vrhu - zaključio je Krajinović.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak