Najbolje jeftine slušalice za mobilne telefone

Mondo 28.11.2018 22:44
Najbolje jeftine slušalice za mobilne telefone


Ako vrlo kritični The Verge tako kaže - nemamo razlog da ne verujemo. Sad je samo problem kako doći do ovih “bubica“!The Verge važi za IT sajt sa kredibilitetom, istančanim ukusom i poznat je još i po tome da malo voli da nagne na Apple stranu. Ali, svako ima svoje favorite, zar ne?! Na stranu to što vole iPhone i Mac više nego Android i PC, ali kad je u pitanju testiranje uređaja i test slušalica posebno The Verge je poznat po britkom jeziku, ali uglavnom objektivnog stava. Kad tome dodate da je ocenjivao jedne prosečne i jeftine Android “bubice“, taj “hipsterski“ sajt, pa još da ih je preporučio kao najbolje - čemu sumnja?!

Reč je o OnePlus USB Type-C Bullets slušalicama, za koje sajt konstatuje da su idealne USB Type-C sluške za modernu elektronsku, rep i uopšte muziku punu basa. “Zvuk je luksuzan i topao, a udobnost nošenja neverovatna i imaju savršenu izolaciju od spoljašnje buke“, zaključuje se u testu, uz napomenu da će OnePlus morati da radi na boljoj reprodukciji zvuka kad se reprodukuju akustični instrumenti (rekli smo vam da idu u detalje).

Najbolje od svega jeste to što se slušalice prodaju za svega 19.95 dolara i isporučuju se širom sveta. Svuda kod naših komšija, ali ne kod nas. Izgleda de je vreme da pozovete tu tetku iz Nemačke ili rođake iz Amerike. Ako imate nekog bližeg geografski - pa još bolje!

Uživajte u muzici po razumnoj, i više nego razumnoj, ceni!


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak