5 beauty proizvoda koje bi trebalo da imate u kancelariji

Lepota i zdravlje 28.11.2018 15:29
5 beauty proizvoda koje bi trebalo da imate u kancelariji


Često vam se dešava da u toku radnog vremena ostanete bez pola svog, pre posla, brižno nanesenog make up-a. Niste jedini!Kako bismo se sa ovim problemom uspešno izborile, i održale svoju svežinu i tokom radnog vremena, pored proizvoda koje uvek imamo u tašni, trebalo bi da postoje i oni koji će postati stalna kancelarijska oprema!

Svaka žena bi uz sebe na poslu trebalo da ima ovih 5 proizvoda:

1. Šampon za suvo pranje

Ako niste imale vremena da operete kosu ili se usled prevelike vlage tog dana njen volumen izgubio, rešenje za ovaj problem krije se u šamponu za suvo pranje, koji će vašoj kosi vratiti izgubljeni volumen, a daće joj i svež izgled.

2. Set od četke za kosu i ogledalceta u jednom

Ovo je izum koji uspeva da popravi dan svakoj ženi. Imati ga uz sebe znači mogućnost uredne frizure i pedantno popravljene šminke u svakom trenutku.

3. Stik i parfem

Usled konstantnih promena temperatura, ili višečasovnog napornog rada, povremeno moramo poraditi i na svežini svog tela. Zato je neophodno da u radnom stolu uvek imate stik, kojim ćete osvežiti miris svog tela i povratiti svežinu svojoj koži.

4. Puder za lice

 

5. Lak za nokte

Neizostavna stvar za svaku ženu je naravno lak za nokte! Ukoliko vam se boja skine pred važan sastanak moći ćete brzo da ga popravite.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak