Dodik: Nisam naivan, nikakve pretnje me ne mogu pokolebati

Politika 28.11.2018 14:19
Dodik: Nisam naivan, nikakve pretnje me ne mogu pokolebati


Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da se varaju svi oni koji misle da je naivan i da ne shvata šta se sve radi na početku njegovog mandata i poručio da ga nikakve odluke niti pretnje ne mogu pokolebati da nastavi da štiti interese Republike Srpske i srpskog naroda.„Oni u Sarajevu koji navode da nijedna policijska agencija, osim pripadnika određene direkcije, ne može unositi oružje u zgradu Predsedništva BiH, preporučuju da mene čuvaju isti oni ljudi koji nisu sprečili nasilje i pokušaj ubistva predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Srebrenici”, naveo je Dodik, preneli su banjalučki mediji.

Dodik je istakao da on u Sarajevu ne participira, već je ''izabrani srpski član Predsedništva BiH'', prenosi Tanjug.

To što su oni, kaže Dodik, raznim propisima devalvirali ustavnu poziciju člana Predsedništva BiH, koje je najviši organ zajedničkih institucija, već je davno prošlo vreme i shodno tome će se tako i ponašati.

„Ne želim nikome da budem pokretna meta. Jedina policija kojoj verujem jeste policija Republike Srpske i samo oni mogu da brinu o mojoj bezbednosti tamo gde se ja nalazim”, poručio je predsedavajući Predsedništva BiH, povodom pretnji smrću koje su telefonom upućene sa nemačkog broja njemu i njegovim saradnicima.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak