Od tašnice do doktorske torbe

Novosti 26.11.2018 14:47
Od tašnice do doktorske torbe


Vidite li ženu koja na ulici ne nosi torbu, znaćete - ili ju je usput 'posejala' u nekoj radnji ili je, recimo, tek napustila stan i krenula do obližnjeg kioska po novineGLAVNI asesoar, bez kojih izgled nijedne žene nije kompletan, jeste tašna. Ona, naravno, nije samo deo estetike, već je i neophodna. Vidite li ženu koja na ulici ne nosi torbu, znaćete - ili ju je usput "posejala" u nekoj radnji ili je, recimo, tek napustila stan i krenula do obližnjeg kioska po novine. Baš zbog toga, modni dizajneri joj pridaju veliki značaj.

Ove sezone imamo ih u svim veličinama, oblicima, dezenima i bojama. Sa printom divlje zveri, karirane, cvetne, prugaste, četvrtaste, oble, valjkaste, sa kašim ili bez njega, sa lancima ili čvrstim ručkama, omalene - tek za novac, ključeve i mobilni telefon stvorene ili predimenzionirane - takozvane doktorske, ali koje se osim za ručku nose i nehajno ispod miške. Napravljene su za svačiji ukus i potrebe. 

Kada je reč o bojama, jesenje dane razbijaju i beli modeli, a na listi najtraženijih su crvene, golubije sive, rezedo i žute. Podrazumeva se, crne i smeđe su nam uvek na raspolaganju, pa ni ova jesen nije izuzetak.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak