Usvojili su je kada je bila beba: Ćerka Vlada Divca porodici javno uputila divne reči

Blic 23.11.2018 15:34
Usvojili su je kada je bila beba: Ćerka Vlada Divca porodici javno uputila divne reči


Snežana Divac i njeg suprug, košarkaš Vlade Divac, posle dvojice bioloških sinova Matije i Luke, odlučili su pre 19 godina da usvoje devojčicu Petru.Vlade Divac sa porodicom veći deo godine provodi u Americi, a budući da trenutno borave na ovom kontinentu juče su na okupu proslavili tamošnji praznik, Dan zahvalnosti.

Vlade Divac i njegova supruga Snežana imaju troje dece - sinove Matiju i Luku i ćerku Petru, koju su usvojili kada je bila šestomesečna beba.

Fotografiju sa proslave Dana zahvalnosti podelila je upravo Petra i tom prilikom istakla koliko je ovakvi porodični trenuci čine srećnom.

- Zauvek zahvalna zbog mogućnosti da svet doživim sa ovim ljudima. Zauvek zahvalna i ponosna što ih zovem svojom porodicom. Srećan Dan zahvalnosti - napisala je Petra u svojoj objavi, koja je raznežila veliki broj njenih pratilaca.

Petra Divac je pre nekoliko godina pokrenula svoj lični blog u okviru kog piše o sebi, članovima porodice, tome da je usvojena, školovanju, kao i o tome kako vidi svet iz svoje perspektive. Međutim, ne krije da je pored pozitivnih komentara nailazila i na one koji osuđuju blogovanje kao vid zanimanja. Još Petrinih fotografija pogledajte u galeriji.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak