Jeziva porodična drama: Pokušao da zadavi suprugu, pa se ubio

Blic 15.11.2018 13:11
Jeziva porodična drama: Pokušao da zadavi suprugu, pa se ubio


Prava porodična drama odvijala se noćas u Rušnju, kada je Goran R. (53) prvo pokušao u porodičnoj kući da zadavi suprugu Slavicu R. (49), a onda pošto je mislio da je mrtva, otišao je u susednu pomoćnu prostoriju i tamo se obesio.Prava porodična drama odvijala se noćas u Rušnju, kada je Goran R. (53) prvo pokušao u porodičnoj kući da zadavi suprugu Slavicu R. (49), a onda pošto je mislio da je mrtva, otišao je u susednu pomoćnu prostoriju i tamo se obesio.

Da cela priča bude još jezivija njega je posle nekoliko sati mrtvog pronašla njegova supruga nakon što se osvestila.

Objekat gde se Goran obesio 
Objekat gde se Goran obesio

- Kako smo saznali, njih dvoje su se sinoć posvađali, posle čega je on nju pokušao da zadavi kanapom. U nekom trenutku ona je pala, udarila glavom i onesvestila se, a Goran je mislio da je mrtva. Otišao je zatim u susedni objekat i oduzeo sebi život - ispričao je komšija Ž. N.

Kako kaže, imali su proodične probleme i nesuglasice, Goran se lečio od depresije, a naročito mu je teško pao otkaz koji je dobio u BIP-u.

- Od tada je počeo da se bavi poljoprivredom. Međutim, bili su dobro situirani, imao je nekoliko kuća i objekata, stan u Žarkovu. Bio je dobar čovek, ali se u poslednje vreme promenio - dodao je komšija.

Kuća u kojoj se odvijala porodična drama 
Kuća u kojoj se odvijala porodična drama

Goran i Slavica imaju dvoje dece, jedno ide u sedmi razred, a drugo u drugi srednje. Kako saznajemo, njih su odveli kod rođaka, ali im tokom prepodneva još nisu bili saopštili tragične vesti.

- Cela porodica je dobra. Goran je uvek svima pomagao. Ne znam šta se desilo, ne mogu da gledam ka njihovoj kući koliko mi je teško. Majka mu je bolesna, u domu je, možda ga je i to pogodilo. Povrh svega, on je bio srčani bolesnik desetak godina - rekla je uplakana komšinica.

Kako saznajemo, Slavica R. je sa lakšim povredama prebačena u Urgentni centar.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak