Umesto svadbe, šut-karta: Košarkaš zaprosio Daru Bubamaru, ona ga ostavila

Puls 12.11.2018 16:43
Umesto svadbe, šut-karta: Košarkaš zaprosio Daru Bubamaru, ona ga ostavila


Gotova je romansa folk pevačice Dare Bubamare i 17 godina mlađeg košarkaša Nemanje Bezbradice, prenosi domaća štampa.Dara Bubamara (42) raskinula je sa 17 godina mlađim košarkašem Nemanjom Bezbradicom, i to u trenutku kada ju je zaprosio. Čim je to saznao njen bivši muž Milan Kesić, pitao ju je da se pomire, ali je folkerka i njega odbila.

Bubamara već ima dva braka iza sebe i rešila je da se više ne udaje, što je otvoreno rekla i mladom košarkašu. Zato ju je njegova prosidba neprijatno iznenadila.

Dara je bila zaljubljena u Nemanju, ali nije bila spremna za brak. Čim ju je pitao da se uda za njega, odlučila je da raskine, jer je shvatila da ne žele istu budućnost. On traži brak i da stvori porodicu, a njoj je karijera prioritet. Već se dva puta udavala i ne želi da srlja u treći brak - kaže za "Informer" izvor blizak pevačici.

Njen bivši muž Milan Kesić, s kojim Dara ima sina Konstantina, obradovao se kada je čuo da mu je nekadašnja supruga ponovo slobodna. Biznismen iz Pariza, koji je pre dve godine navodno ostavio pevačicu zbog njenih golih slika, sada hoće drugu šansu.- Čim je saznao da je Dara ostavila Nemanju, Milan ju je pozvao. Rekao joj je da bi bilo lepo da ponovo budu porodica i da posle dve godine shvatio da je ona prava žena za njega - priča izvor.

Međutim, Milan Kesić je dobio hladan tuš.- Dara mu je objasnila da ne želi da se vraća na staro i da bi najbolje bilo da ostanu prijatelji. Nekoliko puta mu je ponovila: "Konstantin je jedini i najbitniji muškarac u mom životu!" Bubamara je oduvek u dugim vezama i sada hoće da bude sama. Posvetila se sebi, smršala je, trenira, snima nove pesme i ubeđena je da za nju počinje potpuno novo poglavlje u životu, u kome nema mesta za dečka - zaključuje izvor blizak pevačici.

Na sve to, Dara je imala kratak komentar:

- Odlučila sam da ne pričam o privatnom životu, već samo o novim pesmama i nastupima. Hvala na razumevanju - rekla je ona.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak