Oven Vilson odbija da vidi tek rođenu ćerku, ne želi ni starateljstvo nad njom

Nedeljnik 08.11.2018 22:28
Oven Vilson odbija da vidi tek rođenu ćerku, ne želi ni starateljstvo nad njom


Holivudski glumac Oven Vilson odbija da vidi svoju tek rođenu ćerku Lajlu, rođenu prošlog meseca i koju još nije ni video.Glumac odbija da se sretne sa njom, kako piše UsMagazine, a prenosi Dejli mejl, iako je devojčica totalno plava, njegova prava kopija.

"On se čak potrudio da nema boksa za posete u sudu u junu. On ne želi da je posećuje, i ne želi starateljstvo nad njom", navodi izvor.

Vilsonovi advokati kažu da nije trenutak za bilo kakav komentar jer je u pitanju "privatna stvar". Oven se povremeno viđao sa Lajlinom majkom Varuni tokom pet godina, a čak je prošao test očinstva.

Oven je, sa druge strane, vrlo posvećen sinvima, sedmogodišnjem Robertu i četvorogodišnjem Finu, koje je dobio iz dve različite veze. On je kod Elen Dedženeris govorio koliko je ponosan na svoja dva sina, i da mu je simpatično kolio Fin idolizuje starijeg brata.

"Sve što Ford kaže je najsmešnija stvar ikada, a ja mogu da izvalim nešto, i njima to ništa nije smešno. Već jedva čekam da vidim kakvi će biti kao tinejdžeri."


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak